reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Popieram!!! Ile czlowiek sie natrudzi, zeby cos znalezc. A dla dziewczynek, nawet te chlopczykowe pasuja.
Coś w tym jest, bo nie widzę problemu żeby założyć dziewczynce coś w dinozaury ale już chłopca nie chciałabym ubierać w różowe serduszka. Choć u mnie ostatecznie pewnie będzie mi wszystko jedno jak będą mnie wykańczać 😂

reklama
No może zęby bo nawet pieluszki gryzie 🤔. A ja tam nic nie widzę w buzi 🤔. Na razie ma dwa ząbki na dole.
A widziałaś kombinezony firmy I love milk? Mega są, ale też bez stópek. W razie jak ten z Reserved przyjdzie nie taki, to kupuję na vinted I love milk 🤩. One takie czarne są
W smyku widzialam, ze tez zaczynają sie pojawiać kombinezony zimowe. Dzis odbieralam paczke i zerknelam, ze juz zimowa kolekcja wchodzi :) ja kupilam taki polarowy. Niestety bez stopek na 68, ale jest taki cudny i cieplutki. Zaluje, ze stopek nie ma, ale moze w domu w skarpetkach da rade, zwłaszcza ze to bedzie za jakies 3 miesiace dopiero.

Nie widziałam, już szukam 😁 A u nas chyba też zęby idą, już sama nie wiem, apetyt mniejszy, płacz przy jedzeniu, dużo ulewa (tak, tak ulewa jak mały bobasek), ciepła jest ale bez gorączki, a najgorsze jedzenie, płacze, bo głodna, a jak daje to nie jest, bo boli chyba 🙈 teraz śpi i trzyma moją nogę, 40 minut już, jak spróbuje się ruszyć albo coś położyć to ryk, nie czuje już nogi 🙈🤣
Hy hy hy, matki muszą się poświęcać 😂. Ciul z nogą, masz dwie 😂. A jaką rączkę ma grubiutka😊
Pochwalę się jeszcze spiworkiem. Kupiłam na vinted 🤩. Mam do tego małą torbę i mufkę 😁

Załączniki

• Screenshot_20220916-125018_Gallery.jpg
    Screenshot_20220916-125018_Gallery.jpg
    362,5 KB · Wyświetleń: 69
W smyku widzialam, ze tez zaczynają sie pojawiać kombinezony zimowe. Dzis odbieralam paczke i zerknelam, ze juz zimowa kolekcja wchodzi :) ja kupilam taki polarowy. Niestety bez stopek na 68, ale jest taki cudny i cieplutki. Zaluje, ze stopek nie ma, ale moze w domu w skarpetkach da rade, zwłaszcza ze to bedzie za jakies 3 miesiace dopiero.
Chwalisz się bez foto, no weź 🤦😂😂. Poka
Ogólnie zima jest baaardzo droga😅

Chwalisz się bez foto, no weź 🤦😂😂. Poka
Ogólnie zima jest baaardzo droga😅
poczekaj aż zaczniesz buty kupowac 😂😂 powiedz wtedy ze chcesz wrócić do zimowych zakupow. Bo tu to wydatki na chwile - dosłownie.
A ja teraz przeżyłam szok, bo bodziaki z wiosny z długim rękawem już za małe 😂😂😂 i znowu muszę robić zakupy online - u nas brak stacjonarnego sklepu żeby był super wyposażony wszystko online trzeba kupic

Laski, mały ma temp 37,8, wczoraj zrobił 3 kupy takie rzadsze a dziś 2 wodniste. Z taką temperaturą do lekarza czy sama mogę mu podać lek? Pije i je normalnie. W nocy mniej zjadł
Podaj cos przeciwgoraczkowego.ja podaje jak.mala.ma 38 wczesniej nie ale rob jak uwazasz.najgorsze ze dzis piatek

reklama
Do góry