reklama
nieagatka
Fanka BB :)
bierzesz but w palce i ma byc mega elastyczny, zloYc sie w pol. W sensie podeszwa. Jak jest sztywns to mozesz od razu wypieprzyc.Co trzeba macać?
nieagatka
bardzo dobre butyA co myslicie o Geoxach?
nieagatka
to sa etapy. Moja najpierw jadla tylko moje, potem tylko sloiki, potem na sloiki nawet nie spojrzala… Co jakis czas probuj mu dac cos ugotowanego moze w koncu pyknie. Tak czy siak kiedys bedzie Twoje jadl. Nie bedziesz dwulatka sloikami karmicNo ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje .
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię
No to już kumam na co patrzeć przy butach.to sa etapy. Moja najpierw jadla tylko moje, potem tylko sloiki, potem na sloiki nawet nie spojrzala… Co jakis czas probuj mu dac cos ugotowanego moze w koncu pyknie. Tak czy siak kiedys bedzie Twoje jadl. Nie bedziesz dwulatka sloikami karmic
No pewno że będę próbowała mu wciskać swoje jedzenie. Nie ma to tamto . Teraz jeszcze się cykam z podawaniem mu różnego jedzenia, ale jak skończy rok to myślę że będzi mi łatwiej bo on już większy
Jaskolcia
U mnie zależy od modelu. W zeszłym roku kupiłam na jesień dla starszej (botki nieprzemakalne) i miały bardzo twardą podeszwę. Odesłałam. W tym roku też ma geoxy na jesień i podeszwa super, tylko to są sportowe za kostkę.A co myslicie o Geoxach?
motylek24
Podeszwa ma dość swobodnie się zginać, wszystkie twarde odpadają. Lubię buciki miękkie, skórzane albo materiałowe ale wkładka najlepiej skórzana. Czasem w CCC z serii Lasocki bywają fajne, choć dla maluszków i tak wygrywają elefanten. W Deichmann można je upolować w promocji.Co trzeba macać?
motylek24
Kiedyś teść mnie zażył, mają swoje warzywa ale np. marchew to trzeba czymś opryskać po wschodzie, a oprysk który zastosował jest tak zajebisty że dwa miesiące działaJa widzę co się u mnie na wsi dzieje i na moim mini warzywniaku. Nie dasz nawozu, to nic nie urośnie, nie zrobisz oprysku to ci robale zjedzą. Trochę nie wierzę w te bio .
W tamtym roku sąsiad 4 razy pryskał ziemniaki na stonkę bo żaden oprysk nie działał. A miał prawie zezarte ziemniaki.
Ja w tym roku nie psikalam czereśni i śliwek i mam same robaczywki. Ja nie wiem jak oni robią warzywa lub owoce bio i eco, że one im ładnie rosną bez tych wspomahaczy
Aha, i jeszcze musiałam się ścigać że ślimakami kto pierwszy zje truskawki . One zżarły niestety więcej niż ja
Sama widzę , że ciężko bez oprysku. Na pomidory musiałam inaczej nic bym nie miała. Ogórki zaraz mączniak właził i zerwałam może z 10 sztuk. Reszta bez chemii ale marchewka trafia się z robaczkiem, a buraczki urosły mini
motylek24
Ja tam czasem do tej pory dam zupę ze słoika. Moja lubi i nie marudzi. Dziś zjadła spagetti z marchewką, po przedszkolu glodna, akurat nic nie miałam innego.No to już kumam na co patrzeć przy butach.
No pewno że będę próbowała mu wciskać swoje jedzenie. Nie ma to tamto . Teraz jeszcze się cykam z podawaniem mu różnego jedzenia, ale jak skończy rok to myślę że będzi mi łatwiej bo on już większy
reklama
DagLer
Ooo, ja byłam wczoraj, są wolne miejsca póki co ale mi nie przetrzymają Później już wrzesień, też nie wiem cp robić, u mnie opiekunka 25 zł/hNo ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje .
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię