reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Qzwa dziewczyny czemu byty dla dziecka rozm 21-22sa tak drogie jak dla doroslego🤬Musze kupic buty jesienne bo Miska ma tylko jedne sandaly i tetaz potrzebuje normalnych calych zakrytych.Wcxoraj i dzis chodzilam obczaic zeby z nia pojechac I sie zalamalam wsxystko po ponad 100zl bo niw chce kupowac w h&,m czy innej siecipwce choc one i tak nie sa duzo tansze.No masakra jakas😱przeciez to na 3 max 4 miechy i kolejne trzeba kuppic.Chcialam jej dzis kupic dres markowy ale stwierdzilam ze dolaze i kupie buty.Musze teraz oszczedniej wydawac bo jedna pensja.Jak wroce do pracy to wtedy bedzie hulaj dusza piekla nie ma ale teraz musze troche zydzic🥴
Takie o to smutasy na poczatek weekendu.
no pierwdze buty sa wazne i drogie. Ja z polskich mialam emele, super.
Potem jak juz dobrze chodzily to kupowalam new balance i inne nike i do tej pory w takich najchetniej chodza.

reklama
Mam pytanie, kończą mi się warzywa od babci i zastanawiam się skąd brać warzywa i owoce dla małej w zimie. Kupujcie jakieś bio, czy normalnie w supermarkecie?

no pierwdze buty sa wazne i drogie. Ja z polskich mialam emele, super.
Potem jak juz dobrze chodzily to kupowalam new balance i inne nike i do tej pory w takich najchetniej chodza.
potwierdzam u nas tez emele na początek, do dziś nosi emele i befado kapcie w domu. Tutaj w nl macalam chyba każdy but - metoda na szmatę no i nie spełniają warunków wiec zamawiam z Polski buty. Mamy jeden sklep w nl właśnie z butami z Polski, zrobili by interes jakby więcej otworzyli.

Mam pytanie, kończą mi się warzywa od babci i zastanawiam się skąd brać warzywa i owoce dla małej w zimie. Kupujcie jakieś bio, czy normalnie w supermarkecie?
Idź na pobliski ryneczek, zapytaj może ktoś sprzedaje swoje warzywa. Ja mam co najmniej kilka takich miejsc w których mogę kupić warzywa bezpośrednio od rolnika..czy to zdrowsze nie wiem.

potwierdzam u nas tez emele na początek, do dziś nosi emele i befado kapcie w domu. Tutaj w nl macalam chyba każdy but - metoda na szmatę no i nie spełniają warunków wiec zamawiam z Polski buty. Mamy jeden sklep w nl właśnie z butami z Polski, zrobili by interes jakby więcej otworzyli.
Dobre buty są z Deichmanna elefanten. Ecco, superfit, primigi, czasem coś można znaleźć w CCC. Trzeba macać.

reklama
Dziś otrzymałam uwagi na temat zachowania córki. Przeszkadzała podczas leżakowania oraz nie słuchała wszystkich poleceń. Podlam z wrażenia. Przeprowadziłam rozmowę wychowawczą 😂🤦
moja dwulatka dzis tez zrezygnowala z drzemki wiec co sie dziwic ze takie duze dziecko jak Twoja corka nie chce spac. No naprawde cuda, dziwy.
Zdecydoeanie niewychowana 🤣🤣🤣

Do góry