reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kiedyś teść mnie zażył, mają swoje warzywa ale np. marchew to trzeba czymś opryskać po wschodzie, a oprysk który zastosował jest tak zajebisty że dwa miesiące działa😂
Sama widzę , że ciężko bez oprysku. Na pomidory musiałam inaczej nic bym nie miała. Ogórki zaraz mączniak właził i zerwałam może z 10 sztuk. Reszta bez chemii ale marchewka trafia się z robaczkiem, a buraczki urosły mini😜
A wiecie, że moja Babcia nic nie pryska i wszystko ma xxl i bez robaków. Stonkę dziadek ręcznie zbiera 🙈 wiadomo są czarne plamy na ziemniakach ale nam to nie przeszkadza, a jutro właśnie jak będzie pogoda jedziemy na wykopki 💪

reklama
No to już kumam na co patrzeć przy butach.
No pewno że będę próbowała mu wciskać swoje jedzenie. Nie ma to tamto 😜. Teraz jeszcze się cykam z podawaniem mu różnego jedzenia, ale jak skończy rok to myślę że będzi mi łatwiej bo on już większy
nie bedzue łatwiej 😂 potem będzie zbyt mądry i powie ze tego jesc nie chce 😂😂😂 ostatnio ugotowałam rosół - podzieliłam mu mięsko na talerzu, obok położyłam marchewkę z rosołu w słupkach i rosół w doidy cup, marchewke od razu mi oddał i zjadł mięsko z rosołem. I jak tu mu przemycać warzywa?!

U mnie zależy od modelu. W zeszłym roku kupiłam na jesień dla starszej (botki nieprzemakalne) i miały bardzo twardą podeszwę. Odesłałam. W tym roku też ma geoxy na jesień i podeszwa super, tylko to są sportowe za kostkę.
fakt, brat dal mi nieuzywane botki geoxa i porazka. Ale moje wogole tego typu butow nie nosza. Wola na sportowo. Mielismy tez takie zs kostke, fajowe, sama bym takie nosila.

Ooo, ja byłam wczoraj, są wolne miejsca póki co ale mi nie przetrzymają 🙈 Później już wrzesień, też nie wiem cp robić, u mnie opiekunka 25 zł/h 🙂
No powiem ci że cena jest zabójcza 🤦. Nie wiem skąd taka 🤷. Mój mąż jest spawaczem i ma tyle samo, a jak musi się napracować 🤷
Ale ty pewnie w większym mieście mieszkasz to dlatego jest taka różnica w zarobkach🤔

nie bedzue łatwiej 😂 potem będzie zbyt mądry i powie ze tego jesc nie chce 😂😂😂 ostatnio ugotowałam rosół - podzieliłam mu mięsko na talerzu, obok położyłam marchewkę z rosołu w słupkach i rosół w doidy cup, marchewke od razu mi oddał i zjadł mięsko z rosołem. I jak tu mu przemycać warzywa?!
moje takiej marchewki tez nie ma bata. Ale ja rosol daje czysty z makaronem, a mieso czyszcze, miele razem z warzywami i robie pulpety i jedza 😁 taadam matka przemytnik 😂

reklama
Do góry