reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Idź na pobliski ryneczek, zapytaj może ktoś sprzedaje swoje warzywa. Ja mam co najmniej kilka takich miejsc w których mogę kupić warzywa bezpośrednio od rolnika..czy to zdrowsze nie wiem.
Ja widzę co się u mnie na wsi dzieje i na moim mini warzywniaku. Nie dasz nawozu, to nic nie urośnie, nie zrobisz oprysku to ci robale zjedzą. Trochę nie wierzę w te bio 🤷.
W tamtym roku sąsiad 4 razy pryskał ziemniaki na stonkę bo żaden oprysk nie działał. A miał prawie zezarte ziemniaki.
Ja w tym roku nie psikalam czereśni i śliwek i mam same robaczywki🤷. Ja nie wiem jak oni robią warzywa lub owoce bio i eco, że one im ładnie rosną bez tych wspomahaczy
Aha, i jeszcze musiałam się ścigać że ślimakami kto pierwszy zje truskawki 🤦. One zżarły niestety więcej niż ja😡

Mój Gonzo gardzi moimi potrawami i daje ku słoiczki 😥🤦😂. Wcina każdy jeden. Co robię źle 🤷
Warzywa owoce kupowałam w warzywniaku
Moja tez.Chociaz tatus przynosi jej apetyt z pracy i zje wszystko co on jej da🥴 a ja juz przestalam gotowac jej bzdety na parze tylko daje to co nam gotuje.do zlobka tez nosze sloiczki nie zawsze chce jesc co jej tam daja a jakis chlopiec mial sloiczek to ona az sie trzesla do niego.a dzis wszamala w zlobie kanapke troche zupki i makaronu sloiczekni cala butle🥴

Moja tez.Chociaz tatus przynosi jej apetyt z pracy i zje wszystko co on jej da🥴 a ja juz przestalam gotowac jej bzdety na parze tylko daje to co nam gotuje.do zlobka tez nosze sloiczki nie zawsze chce jesc co jej tam daja a jakis chlopiec mial sloiczek to ona az sie trzesla do niego.a dzis wszamala w zlobie kanapke troche zupki i makaronu sloiczekni cala butle🥴
No ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje 😅.
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię

Co trzeba macać?
Czy mają giętką podeszwę, czy odpowiednio się zginają. U mnie też królują superfity, primigi, ecco i dla młodszej naturino linia falcotto. Nam ortopeda powiedział, że najważniejsze buty to te do wieku 5 lat. I potwierdzam, że buty to studnia bez dna. Co 3, 4 miesiące nowe, czasami dwie pary w sezonie. Czasem to człowiekowi chce się płakać jak widzi co dziecko robi z butami za 200 stówy i jak one wyglądają po miesiącu noszenia;)

No ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje 😅.
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię
To samo co ja pojdziesz na wychowawcze.niestety.
Oj ja tez myslalam ze bede jej gotowaca ona ze smakiem bedzie jesc a tu lipa.

reklama
Do góry