reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Idź na pobliski ryneczek, zapytaj może ktoś sprzedaje swoje warzywa. Ja mam co najmniej kilka takich miejsc w których mogę kupić warzywa bezpośrednio od rolnika..czy to zdrowsze nie wiem.
Ja widzę co się u mnie na wsi dzieje i na moim mini warzywniaku. Nie dasz nawozu, to nic nie urośnie, nie zrobisz oprysku to ci robale zjedzą. Trochę nie wierzę w te bio 🤷.
W tamtym roku sąsiad 4 razy pryskał ziemniaki na stonkę bo żaden oprysk nie działał. A miał prawie zezarte ziemniaki.
Ja w tym roku nie psikalam czereśni i śliwek i mam same robaczywki🤷. Ja nie wiem jak oni robią warzywa lub owoce bio i eco, że one im ładnie rosną bez tych wspomahaczy
Aha, i jeszcze musiałam się ścigać że ślimakami kto pierwszy zje truskawki 🤦. One zżarły niestety więcej niż ja😡

Mój Gonzo gardzi moimi potrawami i daje ku słoiczki 😥🤦😂. Wcina każdy jeden. Co robię źle 🤷
Warzywa owoce kupowałam w warzywniaku
Moja tez.Chociaz tatus przynosi jej apetyt z pracy i zje wszystko co on jej da🥴 a ja juz przestalam gotowac jej bzdety na parze tylko daje to co nam gotuje.do zlobka tez nosze sloiczki nie zawsze chce jesc co jej tam daja a jakis chlopiec mial sloiczek to ona az sie trzesla do niego.a dzis wszamala w zlobie kanapke troche zupki i makaronu sloiczekni cala butle🥴

Moja tez.Chociaz tatus przynosi jej apetyt z pracy i zje wszystko co on jej da🥴 a ja juz przestalam gotowac jej bzdety na parze tylko daje to co nam gotuje.do zlobka tez nosze sloiczki nie zawsze chce jesc co jej tam daja a jakis chlopiec mial sloiczek to ona az sie trzesla do niego.a dzis wszamala w zlobie kanapke troche zupki i makaronu sloiczekni cala butle🥴
No ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje 😅.
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię

Co trzeba macać?
Czy mają giętką podeszwę, czy odpowiednio się zginają. U mnie też królują superfity, primigi, ecco i dla młodszej naturino linia falcotto. Nam ortopeda powiedział, że najważniejsze buty to te do wieku 5 lat. I potwierdzam, że buty to studnia bez dna. Co 3, 4 miesiące nowe, czasami dwie pary w sezonie. Czasem to człowiekowi chce się płakać jak widzi co dziecko robi z butami za 200 stówy i jak one wyglądają po miesiącu noszenia;)

No ja bym chciała coś mu gotować ale skubany nie współpracuje 😅.
Dziś był w żłobku i będę miała problem żeby dać małego w kwietniu. Chyba że jakimś cudem będzie jedno wolne miejsca to go przyjmą. A jak nie to we wrześniu. Masakra. Nie wiem co zrobię
To samo co ja pojdziesz na wychowawcze.niestety.
Oj ja tez myslalam ze bede jej gotowaca ona ze smakiem bedzie jesc a tu lipa.

reklama
Do góry