reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Geox to przedziwna firma, chyba tylko raz kupiłam buty. Z reguły sztywna podeszwa, sztuczna skóra.
u nas maja ogromny wybor butow dla dzieci, to jedt marka polecana przez pediatrow i podologow. Sa tu cale sklepy i maja duzy wybor skorzanych butow z dobra podeszwa. Tyle ze sa drogie. Ciezko o cos ponizej 50€.

reklama
u nas maja ogromny wybor butow dla dzieci, to jedt marka polecana przez pediatrow i podologow. Sa tu cale sklepy i maja duzy wybor skorzanych butow z dobra podeszwa. Tyle ze sa drogie. Ciezko o cos ponizej 50€.
No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.

No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.
ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.

ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.
Tak mają taniej, ale spokojnie można upolować normalne modele, tylko nie masz pełnej rozmiarowki. Kupowałam też w Zalando.
W czerwcu w tkmax kupiłam dwie pracy Ecco, super buciki po 89 zł.

Ooo, ja byłam wczoraj, są wolne miejsca póki co ale mi nie przetrzymają 🙈 Później już wrzesień, też nie wiem cp robić, u mnie opiekunka 25 zł/h 🙂
ja do czerwca gdzieś z urlopem mam czas a później to muszę w podskokach do pracy bo rata nam o 7 stów wzrosła na raz a mamy dwa kredyty także 3500 sam bank teraz woła 🤦‍♀️i nie wiem co lepsze czy zmiany przeciwne ja jadę on wraca żłobek czy prezent dla którejś babci 🤣

Jak ja mam Werce wprowadzać te posiłki po 4 miesiącu 🤷‍♀️np butla i później parę łyżeczek czegoś czy zamiast butli czy jak? 🤷‍♀️Nie można zostać na samym mleku do okresu szkoły 🤣🤣🤣

reklama
a czemu juz chcesz wprowqdzac? Czemu nie pociagniesz na butli do 6go miesiaca?
Ja zdecydowałam że poczekam aż skończą 6 m-cy ale wokół większość osób mnie namawiała żeby zacząć już po 4 m-cu. Moja jedna siostra rozszerzała dietę od 4 miesiąca, druga od 6. Zadania są podzielona ale ja posłuchałam pediatry że do pół roku dzieci nie potrzebują nic innego tylko mleko 😉

Do góry