reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Geox to przedziwna firma, chyba tylko raz kupiłam buty. Z reguły sztywna podeszwa, sztuczna skóra.
u nas maja ogromny wybor butow dla dzieci, to jedt marka polecana przez pediatrow i podologow. Sa tu cale sklepy i maja duzy wybor skorzanych butow z dobra podeszwa. Tyle ze sa drogie. Ciezko o cos ponizej 50€.

reklama
u nas maja ogromny wybor butow dla dzieci, to jedt marka polecana przez pediatrow i podologow. Sa tu cale sklepy i maja duzy wybor skorzanych butow z dobra podeszwa. Tyle ze sa drogie. Ciezko o cos ponizej 50€.
No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.

No nie wiem, jakość skóry jest delikatnie pisząc średnia. Bardzo często buty tej marki bywają w tkmax, serio są dużo gorsze od superfitow czy primigow. Dlatego bardzo rzadko zamawiam online, wolę macać bo z innych firm też miewają wpadki.
ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.

ej no, ale tkmaxx to nie jest outlet? Pytam, bo nie bylam, ale cos mi tak swita. W outlecie beda odrzutki, a nie cale kolekcje…
Ja mialam 2 czy 3 pary i wg mnie ok. Tu jedna z popularniejszych marek.
Tak mają taniej, ale spokojnie można upolować normalne modele, tylko nie masz pełnej rozmiarowki. Kupowałam też w Zalando.
W czerwcu w tkmax kupiłam dwie pracy Ecco, super buciki po 89 zł.

Ooo, ja byłam wczoraj, są wolne miejsca póki co ale mi nie przetrzymają 🙈 Później już wrzesień, też nie wiem cp robić, u mnie opiekunka 25 zł/h 🙂
ja do czerwca gdzieś z urlopem mam czas a później to muszę w podskokach do pracy bo rata nam o 7 stów wzrosła na raz a mamy dwa kredyty także 3500 sam bank teraz woła 🤦‍♀️i nie wiem co lepsze czy zmiany przeciwne ja jadę on wraca żłobek czy prezent dla którejś babci 🤣

Jak ja mam Werce wprowadzać te posiłki po 4 miesiącu 🤷‍♀️np butla i później parę łyżeczek czegoś czy zamiast butli czy jak? 🤷‍♀️Nie można zostać na samym mleku do okresu szkoły 🤣🤣🤣

reklama
a czemu juz chcesz wprowqdzac? Czemu nie pociagniesz na butli do 6go miesiaca?
Ja zdecydowałam że poczekam aż skończą 6 m-cy ale wokół większość osób mnie namawiała żeby zacząć już po 4 m-cu. Moja jedna siostra rozszerzała dietę od 4 miesiąca, druga od 6. Zadania są podzielona ale ja posłuchałam pediatry że do pół roku dzieci nie potrzebują nic innego tylko mleko 😉

Do góry