reklama
DagLer
Fanka BB :)
Ja w ciąży nauczyłam się grać na ukulele, Lea najbardziej lubi jak jej gram i śpiewam, przestaje się wtedy nawet ruszać, taka jets skupionaDziewczyny moja Li pokochała piosenkę Meluzyna , jak słyszy początek to aż się chichra, a u was jakie pieśni na topie ? No I mamy pierwsze Mama i Dada
DagLer
My na wakacjach, także jedziemy na słoikach. Z blw czekam aż ona będzie siedzieć stabilniej, jakoś tak to czuję. Moje dziecko w wyścigach na rozwój fizyczny raczej nie pędzi@DagLer jak tam idzie rozszerzanie diety? Powiem ci że korzystam trochę z przepisów od ciebie . No i wiem że blw to kompletnie nie dla mnie . Nie mogę znieść tego syfu
Cieszę się, że się przydały przepisy
nieagatka
0-18, polecam jak zawsze obrotowy, britax jest mega. 0-36 sla takiego malucha to za duzy przedzial. Ten 0-18kg posluzy Ci do 4 roku zycia.Laski, następny fotelik po nosidełku kupujecie 0-18kg czy 9-36kg?
Ooo, to bawcie się dobrzeMy na wakacjach, także jedziemy na słoikach. Z blw czekam aż ona będzie siedzieć stabilniej, jakoś tak to czuję. Moje dziecko w wyścigach na rozwój fizyczny raczej nie pędzi
Cieszę się, że się przydały przepisy
Ja przestałam patrzeć co powinien umieć a czegoś nie powinien. Przeszla mi szajba
Tak właśnie myślałam że ten od 9kg będzie niezbyt dobry. Muszę już szukać bo mały już wyrasta0-18, polecam jak zawsze obrotowy, britax jest mega. 0-36 sla takiego malucha to za duzy przedzial. Ten 0-18kg posluzy Ci do 4 roku zycia.
nieagatka
jak wyrasta? Lupina jest do 13kg, gdzies do rozmiaru 80cm przynajmniej. I w lupinie jest najbezpieczniejszy. Przynajmjiej do roku dobrze byloby go w niej wozic.Tak właśnie myślałam że ten od 9kg będzie niezbyt dobry. Muszę już szukać bo mały już wyrasta
Tansza obrotowka z dobrymi opiniami to joie spin 360, jak chcesz rzucic okiem.
Moja ma 2 ulubione.Jedna Panie Janku...a druga tp wymyslona przeze mnie jak sie kladzie spac na noc.poza tym sa rozne etapy bo na you tube oglada spiewajace brzdace i raz byl kreci ziel9ny ma berecik a raz czu czu la.teraz jeszcze a ram sam samDziewczyny moja Li pokochała piosenkę Meluzyna , jak słyszy początek to aż się chichra, a u was jakie pieśni na topie ? No I mamy pierwsze Mama i Dada
reklama
Zaraz mu głowa będzie wystawała z tej wkładki a już mam uniesioną na maksajak wyrasta? Lupina jest do 13kg, gdzies do rozmiaru 80cm przynajmniej. I w lupinie jest najbezpieczniejszy. Przynajmjiej do roku dobrze byloby go w niej wozic.
Tansza obrotowka z dobrymi opiniami to joie spin 360, jak chcesz rzucic okiem.