Ja jeatem na etapie zmiany dopieroLaski, następny fotelik po nosidełku kupujecie 0-18kg czy 9-36kg?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeatem na etapie zmiany dopieroLaski, następny fotelik po nosidełku kupujecie 0-18kg czy 9-36kg?
masz jakiegos maxi cosi czy cos?Zaraz mu głowa będzie wystawała z tej wkładki a już mam uniesioną na maksa
Mam zwykłego cybexa atom coś tam. Tam się nic nie wyjmujemasz jakiegos maxi cosi czy cos?
Wyjelas wkladke niemowleca?
nie. Jest baza isofix i wewnetrzne pasy dla dzieckaA te obrotowe foteliki na ISOFIX już nie trzeba przypinać pasami?
na bank jest do 13kg i 80cm. Cybexy i maxi cosi to bardzo dobre foteliki, popatrz na jakis filmik na yt moze cos gdzies trzeba. przestawic. Na bank jeszcze z pol roku moze pojezdzic w nim. No chyba ze juz nosi rozmiar 80 to wtedy moze krocej, ale do roku na pewno.Mam zwykłego cybexa atom coś tam. Tam się nic nie wyjmuje![]()
Zaraz sobie zerkne bo może faktycznie czegoś nie kumamna bank jest do 13kg i 80cm. Cybexy i maxi cosi to bardzo dobre foteliki, popatrz na jakis filmik na yt moze cos gdzies trzeba. przestawic. Na bank jeszcze z pol roku moze pojezdzic w nim. No chyba ze juz nosi rozmiar 80 to wtedy moze krocej, ale do roku na pewno.
U mojej ta meluzyna w kółko może gracMoja ma 2 ulubione.Jedna Panie Janku...a druga tp wymyslona przeze mnie jak sie kladzie spac na noc.poza tym sa rozne etapy bo na you tube oglada spiewajace brzdace i raz byl kreci ziel9ny ma berecik a raz czu czu la.teraz jeszcze a ram sam sam![]()
no popatrz, bo szkoda byloby go przesadzac, w tym wieku naprawde najlepsza dla niego jest lupina. Moj brat ma cybexa, jego synek z tych wiekszych jest i tez dopiero teraz po roku go przesadzali.Zaraz sobie zerkne bo może faktycznie czegoś nie kumam. 74 nosi to jeszcze jest trochę czasu