Ja jeatem na etapie zmiany dopiero i ten 9-36 chociaz i tak pewnoe krocej bedzie jezdzila bo poznoej poddupek pojdzieLaski, następny fotelik po nosidełku kupujecie 0-18kg czy 9-36kg?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
masz jakiegos maxi cosi czy cos?Zaraz mu głowa będzie wystawała z tej wkładki a już mam uniesioną na maksa
Wyjelas wkladke niemowleca?
Mam zwykłego cybexa atom coś tam. Tam się nic nie wyjmujemasz jakiegos maxi cosi czy cos?
Wyjelas wkladke niemowleca?
nieagatka
nie. Jest baza isofix i wewnetrzne pasy dla dzieckaA te obrotowe foteliki na ISOFIX już nie trzeba przypinać pasami?
nieagatka
na bank jest do 13kg i 80cm. Cybexy i maxi cosi to bardzo dobre foteliki, popatrz na jakis filmik na yt moze cos gdzies trzeba. przestawic. Na bank jeszcze z pol roku moze pojezdzic w nim. No chyba ze juz nosi rozmiar 80 to wtedy moze krocej, ale do roku na pewno.Mam zwykłego cybexa atom coś tam. Tam się nic nie wyjmuje
Zaraz sobie zerkne bo może faktycznie czegoś nie kumam . 74 nosi to jeszcze jest trochę czasuna bank jest do 13kg i 80cm. Cybexy i maxi cosi to bardzo dobre foteliki, popatrz na jakis filmik na yt moze cos gdzies trzeba. przestawic. Na bank jeszcze z pol roku moze pojezdzic w nim. No chyba ze juz nosi rozmiar 80 to wtedy moze krocej, ale do roku na pewno.
Kachar
U mojej ta meluzyna w kółko może gracMoja ma 2 ulubione.Jedna Panie Janku...a druga tp wymyslona przeze mnie jak sie kladzie spac na noc.poza tym sa rozne etapy bo na you tube oglada spiewajace brzdace i raz byl kreci ziel9ny ma berecik a raz czu czu la.teraz jeszcze a ram sam sam
reklama
nieagatka
no popatrz, bo szkoda byloby go przesadzac, w tym wieku naprawde najlepsza dla niego jest lupina. Moj brat ma cybexa, jego synek z tych wiekszych jest i tez dopiero teraz po roku go przesadzali.Zaraz sobie zerkne bo może faktycznie czegoś nie kumam . 74 nosi to jeszcze jest trochę czasu