reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

na bank jest do 13kg i 80cm. Cybexy i maxi cosi to bardzo dobre foteliki, popatrz na jakis filmik na yt moze cos gdzies trzeba. przestawic. Na bank jeszcze z pol roku moze pojezdzic w nim. No chyba ze juz nosi rozmiar 80 to wtedy moze krocej, ale do roku na pewno.
Matteo ma rok we wtorek,nosi rozm 86 i ma 10 kg i ciagle w Maxi Cosi jeszcze siedzi🤭

reklama
no popatrz, bo szkoda byloby go przesadzac, w tym wieku naprawde najlepsza dla niego jest lupina. Moj brat ma cybexa, jego synek z tych wiekszych jest i tez dopiero teraz po roku go przesadzali.
Ogarnelam,że kawałek materiału z pod dupki mogę podwinąć i wtedy mały siedzi trochę niżej💪. Ale i tak raczej gdzieś za miesiąc, chciałabym nowy fotelik z bazą ISOFIX i obrotowy🙂

Patrzcie co to u nas się dziś wydarzyło 🤩. Zrobił tak kilka razy i zaraz padał na brzuszek.Jestem w szoku. Mały cały czas ćwiczy. A jak się wkurza jak mu nie wychodzi 😂

Załączniki

• 20220827_084032.jpg
    20220827_084032.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
Ogarnelam,że kawałek materiału z pod dupki mogę podwinąć i wtedy mały siedzi trochę niżej💪. Ale i tak raczej gdzieś za miesiąc, chciałabym nowy fotelik z bazą ISOFIX i obrotowy🙂
tylko mi sie wydaje, ze o ile britax np jest od urodzenia (choc lepsza lupina) to inne te foteliki sa wskazane dla dzieci, ktore juz siedza, dlatego warto byloby jeszcze chwile poczekac.
No, ale ofkors zrobisz jak uwazasz.
Obrotowki sa super :)

za chwile pewnie bedzie pelzal 🤣 Turla Ci sie juz po podlodze?
Btw wyglada jakby mial irokeza 😁
Turla się bardziej po łóżku i rozłożonym narożniku, bo miękkie są 😜. Ma macie i podłodze to mu chyba za twardo. Tak mnie dziś zaskoczył tymi próbami że szok 🤩. Myślałam, że jak miał takie problemy z leczeniem na brzuchu, to wszystko mu będzie później przychodziło.
A z tymi włosami to masakra jest 😂. Ma na czubku głowy nakie dłuższe od urodzenia, i na dodatek się kręcą. Nie można tego uczesać 😂. Co rano zawsze na mokro go przyklepuje, a tu na zdjęciu był jeszcze przed poranną toaletą 😂

reklama
Do góry