SlodkaaaaaJuz pokazywalam efekty samodzielnosci![]()
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
wow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolneGdzie tam ja dopiero w przyszlym roku jakos poczatek marcajestem do konca roju na wychowawczym.
Czy Natusia jest tez taka niegrzeczna czy tylko mi sie trafil szatan?pociesz
A wiesz ze nie ma juz autobusu 112pewnie jest ale trase ma skrocona
![]()
Cos tam slyszalam choć mało jezdze w tamtą stronę. To dzieci do żłobka we wrześniu a my kawkę

Pchełka216
na grupie o rozszerzaniu diety zaraz by Cię objechali ze to żadne blw, bo blw to Ideologiajedzenie rekami makaronu to wlasnie blw
Chodzi glownie o to, zeby dziecko jadlo samo. Ja tez na poczatku karmilam lyzeczka, potem szybko dalam druga lyzeczke dziecku zeby sie papralo, a ja karmilam, pozwalam tez na pchanie palcow do jedzenia. Moja miala poltora roku jak juz jadla sama sztuccami, rzadko trzeba bylo jej pomagac

edit ps. czasami tylko plaskacza w czoło dawałam sobie, na niektóre komentarze, już się wypisałam.
nieagatka
wiesz ja do grup matkowych mam podejscie takie, ze facepalm wlasnie jest jedynym slusznym komentarzemna grupie o rozszerzaniu diety zaraz by Cię objechali ze to żadne blw, bo blw to Ideologiakarmiłaś łyżeczka to nie śmiej mówić że byłaś blw
edit ps. czasami tylko plaskacza w czoło dawałam sobie, na niektóre komentarze, już się wypisałam.

Ogolnie to madki polki powinny nieco kija z duspka wyciagnac dla wlasnego zdrowia psychiczego

annemarie
PozdrawiamyJuz pokazywalam efekty samodzielnosci![]()

Załączniki
Wez nie strasz chorobskamiwow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolneNatalka jest rozbrykana haha, często pojęcie grzeczności zależy od zmeczenia matki
jak siedzisz z nią non stop to masz mniej cierpliwości. Ciesz się, że jest żywym dzieckiem, poradzi sobie w życiu
![]()
Cos tam slyszalam choć mało jezdze w tamtą stronę. To dzieci do żłobka we wrześniu a my kawkęmam nadzieje ze zdążymy zanim zachorują
![]()

Oj tak jak obie pojda to chociaz kawy sie napijemy bo tak to byloby tridno przynajmniej w moim przypadku

chyba zostanę na butelce do pełnego usamodzielnieniaPozdrawiamy![]()

nieagatka
moj bratanek zZaczal zlobek w poniedzialek. Dzis juz gil i katarwow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolneNatalka jest rozbrykana haha, często pojęcie grzeczności zależy od zmeczenia matki
jak siedzisz z nią non stop to masz mniej cierpliwości. Ciesz się, że jest żywym dzieckiem, poradzi sobie w życiu
![]()
Cos tam slyszalam choć mało jezdze w tamtą stronę. To dzieci do żłobka we wrześniu a my kawkęmam nadzieje ze zdążymy zanim zachorują
![]()

Spieszcie sie z ta kawa

Artemida90
mój prawie rok chodzi do opiekunki i opuścił max kilka dni. Ale chodził z katarem, kiedy była wysoka gorączka dzwoniła opiekunka czy go odbiorę czy jestem w pracy. Przez ostatnie ponad pół roku zero chorób. Nas nawet covid nie tykamoj bratanek zZaczal zlobek w poniedzialek. Dzis juz gil i katar
Spieszcie sie z ta kawa![]()

reklama
nieagatka
moja starsza ma 5,5 roku, od 2 lat w szkole z czego opuscila tydzien bo covid mielismy ale ona zero objawow. W zlobku od 9 miesiaca zycia i opuscila moze w sumie tydzien przez 2.5 roku chodzenia. Nic jej nie rusza. Za to mlodsza chorowala duzo wiecej, ale tez chodzila bo u nas katar i kaszel to nie choroba.mój prawie rok chodzi do opiekunki i opuścił max kilka dni. Ale chodził z katarem, kiedy była wysoka gorączka dzwoniła opiekunka czy go odbiorę czy jestem w pracy. Przez ostatnie ponad pół roku zero chorób. Nas nawet covid nie tyka![]()