SlodkaaaaaJuz pokazywalam efekty samodzielnosci
reklama
Pchełka216
Fanka BB :)
wow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolne Natalka jest rozbrykana haha, często pojęcie grzeczności zależy od zmeczenia matki jak siedzisz z nią non stop to masz mniej cierpliwości. Ciesz się, że jest żywym dzieckiem, poradzi sobie w życiuGdzie tam ja dopiero w przyszlym roku jakos poczatek marcajestem do konca roju na wychowawczym.
Czy Natusia jest tez taka niegrzeczna czy tylko mi sie trafil szatan?pociesz
A wiesz ze nie ma juz autobusu 112 pewnie jest ale trase ma skrocona
Cos tam slyszalam choć mało jezdze w tamtą stronę. To dzieci do żłobka we wrześniu a my kawkę mam nadzieje ze zdążymy zanim zachorują
Pchełka216
na grupie o rozszerzaniu diety zaraz by Cię objechali ze to żadne blw, bo blw to Ideologia karmiłaś łyżeczka to nie śmiej mówić że byłaś blwjedzenie rekami makaronu to wlasnie blw
Chodzi glownie o to, zeby dziecko jadlo samo. Ja tez na poczatku karmilam lyzeczka, potem szybko dalam druga lyzeczke dziecku zeby sie papralo, a ja karmilam, pozwalam tez na pchanie palcow do jedzenia. Moja miala poltora roku jak juz jadla sama sztuccami, rzadko trzeba bylo jej pomagac
edit ps. czasami tylko plaskacza w czoło dawałam sobie, na niektóre komentarze, już się wypisałam.
nieagatka
wiesz ja do grup matkowych mam podejscie takie, ze facepalm wlasnie jest jedynym slusznym komentarzemna grupie o rozszerzaniu diety zaraz by Cię objechali ze to żadne blw, bo blw to Ideologia karmiłaś łyżeczka to nie śmiej mówić że byłaś blw
edit ps. czasami tylko plaskacza w czoło dawałam sobie, na niektóre komentarze, już się wypisałam.
Ogolnie to madki polki powinny nieco kija z duspka wyciagnac dla wlasnego zdrowia psychiczego
annemarie
PozdrawiamyJuz pokazywalam efekty samodzielnosci
Załączniki
Wez nie strasz chorobskamia jak sie czujesz z tym ze Natalka juz idzie do zlobka?dla mnie to wybawienie jestem juz padnieta.oj tak moja cierpliwosc jest na minusie.Ona jeat taka jaki byl moj starszy brat oj wole zeby byla spokojniejsza.ale teraz niech i inni sie mecza.ciekawe jak mi da popaloc jak bwdzie wracac ze zlobawow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolne Natalka jest rozbrykana haha, często pojęcie grzeczności zależy od zmeczenia matki jak siedzisz z nią non stop to masz mniej cierpliwości. Ciesz się, że jest żywym dzieckiem, poradzi sobie w życiu
Cos tam slyszalam choć mało jezdze w tamtą stronę. To dzieci do żłobka we wrześniu a my kawkę mam nadzieje ze zdążymy zanim zachorują
Oj tak jak obie pojda to chociaz kawy sie napijemy bo tak to byloby tridno przynajmniej w moim przypadku
chyba zostanę na butelce do pełnego usamodzielnieniaPozdrawiamy
nieagatka
moj bratanek zZaczal zlobek w poniedzialek. Dzis juz gil i katarwow zazdro, dziecko w żłobku a Ty wolne Natalka jest rozbrykana haha, często pojęcie grzeczności zależy od zmeczenia matki jak siedzisz z nią non stop to masz mniej cierpliwości. Ciesz się, że jest żywym dzieckiem, poradzi sobie w życiu
Spieszcie sie z ta kawa
Artemida90
mój prawie rok chodzi do opiekunki i opuścił max kilka dni. Ale chodził z katarem, kiedy była wysoka gorączka dzwoniła opiekunka czy go odbiorę czy jestem w pracy. Przez ostatnie ponad pół roku zero chorób. Nas nawet covid nie tykamoj bratanek zZaczal zlobek w poniedzialek. Dzis juz gil i katar
Spieszcie sie z ta kawa
reklama
nieagatka
moja starsza ma 5,5 roku, od 2 lat w szkole z czego opuscila tydzien bo covid mielismy ale ona zero objawow. W zlobku od 9 miesiaca zycia i opuscila moze w sumie tydzien przez 2.5 roku chodzenia. Nic jej nie rusza. Za to mlodsza chorowala duzo wiecej, ale tez chodzila bo u nas katar i kaszel to nie choroba.mój prawie rok chodzi do opiekunki i opuścił max kilka dni. Ale chodził z katarem, kiedy była wysoka gorączka dzwoniła opiekunka czy go odbiorę czy jestem w pracy. Przez ostatnie ponad pół roku zero chorób. Nas nawet covid nie tyka