Tylko rolety zasłońMam dwa żele, smaruję. Jutro go pasem posmaruję
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
u mnie wogole nie zadzialalo i to u starszej, ktora w miare spoko zabkowalaspróbuj camilia, wiem ze to homeopatia ale u nas działało
Artemida90
w niektórych chwilach nie działało - wtedy tylko nurofen. Przerobiłam sporo dostępnych środków. U nas np żel dentinox w ogóle nie działału mnie wogole nie zadzialalo i to u starszej, ktora w miare spoko zabkowala
Magda 1234
Ja tylko napiszę że to co przeżywam to jest jakiś koszmar z najgorszego dni.. ja nadal w szpitu. Dziś po 10 dnia ach od pozytywnego testu znów zrobili mi test i wyszedł.pozytywny i znów izolatka i wszystko od nowa. Ja rządnych objawów nie mam i przez 10 dni nic się nie zmienilo oprócz stanu psychicznego.. dziś moje ciśnie.ie bo 170/120 i wezwali kardiologa... Przez jedną snieodpowoedzialan desyzje dwa tygodnie temu że ktoś poloUl.chora pacjentkę ze zdrowymi która nas zaraziła.ja teraz prdesyw istny koszmar psychiczny . Nie daje sobie już z tym rady o.co.chodzi i dlaczego ..przez.cala.coaze.nyl.spokoj a teraz tyle.stresu ,boje się jak to wpłynie.na moje dziecko...czy ktoś zna tematy medyczne i może mi pomóc gdzie ja mogę taka skargę złożyć co ja w ogóle.moge z tym zrobić ..że narazili mnie i moje dziecko i.. ja się tylko modłę żeby tylko takie były konsekwencje żeby covid i stres nie zrobił krzywdy dziecku.
nieagatka
mysle, ze teraz musisz sie przefe wszytskim uspokoic i zapanowac nad soba i stresem. Takie cisnienie jest niebezpieczne i taki stan moze wiecej zlego zrobic dziecku nic covid. Na skarbe bedzie czas, jasne ze nie ma im co odpuszczac, ale teraz najwazniwjsze jest dziecko wiec musisz sie bardzo wysilic i uspokoic nerwy.Ja tylko napiszę że to co przeżywam to jest jakiś koszmar z najgorszego dni.. ja nadal w szpitu. Dziś po 10 dnia ach od pozytywnego testu znów zrobili mi test i wyszedł.pozytywny i znów izolatka i wszystko od nowa. Ja rządnych objawów nie mam i przez 10 dni nic się nie zmienilo oprócz stanu psychicznego.. dziś moje ciśnie.ie bo 170/120 i wezwali kardiologa... Przez jedną snieodpowoedzialan desyzje dwa tygodnie temu że ktoś poloUl.chora pacjentkę ze zdrowymi która nas zaraziła.ja teraz prdesyw istny koszmar psychiczny . Nie daje sobie już z tym rady o.co.chodzi i dlaczego ..przez.cala.coaze.nyl.spokoj a teraz tyle.stresu ,boje się jak to wpłynie.na moje dziecko...czy ktoś zna tematy medyczne i może mi pomóc gdzie ja mogę taka skargę złożyć co ja w ogóle.moge z tym zrobić ..że narazili mnie i moje dziecko i.. ja się tylko modłę żeby tylko takie były konsekwencje żeby covid i stres nie zrobił krzywdy dziecku.
nieagatka
u nas u mlodszej nie dziala nawet paracetamol. Zele to wogole porazka totalna.w niektórych chwilach nie działało - wtedy tylko nurofen. Przerobiłam sporo dostępnych środków. U nas np żel dentinox w ogóle nie działał
Nie Zycze nikomu takiego zabkowania.
Orchidea33
I wlacz glosno muzykęTylko rolety zasłoń
Pchełka216
od czw zaczyna. Ja do pracy w październiku wiec we wrześniu coś wykminimy chyba że Ty już wracasz?@Pchełka216 a Natka juz w zlobku czy nie?kiedy wracasz do pracy?Moze jeszcze jakies spotkanko przed?
Gdzie tam ja dopiero w przyszlym roku jakos poczatek marcajestem do konca roju na wychowawczym.od czw zaczyna. Ja do pracy w październiku wiec we wrześniu coś wykminimy chyba że Ty już wracasz?
Czy Natusia jest tez taka niegrzeczna czy tylko mi sie trafil szatan?pociesz
A wiesz ze nie ma juz autobusu 112 pewnie jest ale trase ma skrocona
reklama