reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja tylko napiszę że to co przeżywam to jest jakiś koszmar z najgorszego dni.. ja nadal w szpitu. Dziś po 10 dnia ach od pozytywnego testu znów zrobili mi test i wyszedł.pozytywny i znów izolatka i wszystko od nowa. Ja rządnych objawów nie mam i przez 10 dni nic się nie zmienilo oprócz stanu psychicznego.. dziś moje ciśnie.ie bo 170/120 i wezwali kardiologa... Przez jedną snieodpowoedzialan desyzje dwa tygodnie temu że ktoś poloUl.chora pacjentkę ze zdrowymi która nas zaraziła.ja teraz prdesyw istny koszmar psychiczny . Nie daje sobie już z tym rady o.co.chodzi i dlaczego ..przez.cala.coaze.nyl.spokoj a teraz tyle.stresu ,boje się jak to wpłynie.na moje dziecko...czy ktoś zna tematy medyczne i może mi pomóc gdzie ja mogę taka skargę złożyć co ja w ogóle.moge z tym zrobić ..że narazili mnie i moje dziecko i.. ja się tylko modłę żeby tylko takie były konsekwencje żeby covid i stres nie zrobił krzywdy dziecku.

Ja tylko napiszę że to co przeżywam to jest jakiś koszmar z najgorszego dni.. ja nadal w szpitu. Dziś po 10 dnia ach od pozytywnego testu znów zrobili mi test i wyszedł.pozytywny i znów izolatka i wszystko od nowa. Ja rządnych objawów nie mam i przez 10 dni nic się nie zmienilo oprócz stanu psychicznego.. dziś moje ciśnie.ie bo 170/120 i wezwali kardiologa... Przez jedną snieodpowoedzialan desyzje dwa tygodnie temu że ktoś poloUl.chora pacjentkę ze zdrowymi która nas zaraziła.ja teraz prdesyw istny koszmar psychiczny . Nie daje sobie już z tym rady o.co.chodzi i dlaczego ..przez.cala.coaze.nyl.spokoj a teraz tyle.stresu ,boje się jak to wpłynie.na moje dziecko...czy ktoś zna tematy medyczne i może mi pomóc gdzie ja mogę taka skargę złożyć co ja w ogóle.moge z tym zrobić ..że narazili mnie i moje dziecko i.. ja się tylko modłę żeby tylko takie były konsekwencje żeby covid i stres nie zrobił krzywdy dziecku.
mysle, ze teraz musisz sie przefe wszytskim uspokoic i zapanowac nad soba i stresem. Takie cisnienie jest niebezpieczne i taki stan moze wiecej zlego zrobic dziecku nic covid. Na skarbe bedzie czas, jasne ze nie ma im co odpuszczac, ale teraz najwazniwjsze jest dziecko wiec musisz sie bardzo wysilic i uspokoic nerwy.

od czw zaczyna. Ja do pracy w październiku wiec we wrześniu coś wykminimy:) chyba że Ty już wracasz?
Gdzie tam ja dopiero w przyszlym roku jakos poczatek marca😁jestem do konca roju na wychowawczym.
Czy Natusia jest tez taka niegrzeczna czy tylko mi sie trafil szatan?🥴pociesz🙏
A wiesz ze nie ma juz autobusu 112 😱pewnie jest ale trase ma skrocona🥴

reklama
Do góry