reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie ,pisze bo chyba strach nie schodzi mi z twarzy .Dziś 32+4 i idę do szpitala. Mam za mało wód płodowych na dolnej granicy normy. Łożysko zaczyna szwankować i nie wiadomo co dalej czy CC czy uda się jakoś to jeszcze przetrzymać. Trzymajcie proszę za nas kciuki , jeszcze za wcześnie na poród.strasznie się boje 🥲

reklama
Witajcie ,pisze bo chyba strach nie schodzi mi z twarzy .Dziś 32+4 i idę do szpitala. Mam za mało wód płodowych na dolnej granicy normy. Łożysko zaczyna szwankować i nie wiadomo co dalej czy CC czy uda się jakoś to jeszcze przetrzymać. Trzymajcie proszę za nas kciuki , jeszcze za wcześnie na poród.strasznie się boje 🥲
Troszkę wcześnie na poród ale nie ma tragedii. Najgorszy okres masz za sobą, teraz jakoś dotrwać do 34 tc , wtedy masz późnego wcześniaka. Nie stresuj się, mało wód płodowych nie stanowi problemu, byle przepływy były ok. Trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Ja tak mam, że tęsknię za brzuszkiem 🥺 ale mój dzidź już taki wielki, że trochę nie wierzę, że on kiedykolwiek w brzuchu siedział 😂
mi w ogóle ciężko sobie wyobrazić ,że to dziecko w tym moim brzuchu normalnie funkcjonuje ,szczególnie jak widzę dzieci urodzone na tym etapie to w ogóle mi się w głowie nie mieści ,że ten człowieczek tam w tym ciasnym brzuchu ogarnia życie 😎

Będzie pięknie, na pewno pomogą Ci chwilę poczekać. Nawet jak zobaczysz wcześniej dzidzie to przy dzisiejszej medycynie wszystko będzie dobrze!🍀🤞🤞🤞

No właśnie, a soki?
Wodę podawałam z bidonu od początku rozszerzania diety, a soki
kilka miesięcypo roczku i to rzadko gdzieś tak raz na tydzień😅
Będzie dobrze, jak coś to w szpitalu odpowiednio zadziałają, trzymam kciuki , bądź dobrej myśli 😘

Wodę podawałam z bidonu od początku rozszerzania diety, a soki
kilka miesięcypo roczku i to rzadko gdzieś tak raz na tydzień😅

Będzie dobrze, jak coś to w szpitalu odpowiednio zadziałają, trzymam kciuki , bądź dobrej myśli 😘
Staram się myśleć pozytywnie , tylko ciae te myśli czemu ciągle coś czemu pod górkę i zawsze coś od samego początku 😌mam nadzieję że będzie dobrze

Tu właśnie jest problem bo jak dużo pije to wymiotuje. 3 tygodnie temu już było mało bo 7 a teraz spadło do 5. Dr mówi że łożysko też zaczyna szwankować. Kwestia przesttrzymania mnie dwóch tygodni tak by było najlepiej . No zobaczymy. Narqzie leże i odpoczywam. W domu też może za dużo robiłam bo cały dom ogarniał i przetwory tyle miałam wigoru a tu nie stety jednak jak odpoczywać to odpoczywać a nie ...

reklama
Tu właśnie jest problem bo jak dużo pije to wymiotuje. 3 tygodnie temu już było mało bo 7 a teraz spadło do 5. Dr mówi że łożysko też zaczyna szwankować. Kwestia przesttrzymania mnie dwóch tygodni tak by było najlepiej . No zobaczymy. Narqzie leże i odpoczywam. W domu też może za dużo robiłam bo cały dom ogarniał i przetwory tyle miałam wigoru a tu nie stety jednak jak odpoczywać to odpoczywać a nie ...
No to teraz grzecznie proszę leżeć :) może spróbuj wodę z cytryną pić małymi lyczkami lub rozcienczaj sok owocowy wodą.

Do góry