no te gorączki dają się we znaki jeszcze jak Ty pisałaś że u Was jeszcze więcej stopni niż Tu w Pl to zajoba idzie dostać. Już coraz bliżej. Teraz już z górkinie wiem jeszcze czy zdaje sobie z tego sprawę
będzie mi go brakowało w brzuszku ! Ale tak serio to już się doczekać nie mogę . Torba już spakowana Jest mi juz coraz ciężej bo brzuchol już duzy , lato tegoroczne mnie mega męczy bo gorąco ale już coraz bliżej .
reklama
eij
Fanka BB :)
U mnie total luzik. Mieliśmy chrzest po mszy bo to nie była niedziela chrztów hehe. Ale zdecydowałam z mężem że alko nie będzie. Narazie skarg nie słyszałamo to super że już po. Mnie już żołądek skręca
Evela.6
też sobie tak tłumacze ,że teraz to już z górki przeżyć poród i kiedyś się wyspać i będzie idealnieno te gorączki dają się we znaki jeszcze jak Ty pisałaś że u Was jeszcze więcej stopni niż Tu w Pl to zajoba idzie dostać. Już coraz bliżej. Teraz już z górki
A nasz maluszek zapowiada się na dużego chłopaka w 32tc ważył 2115g
no my chyba damy to wino niech wypiją po tej lampce my mamy w sobotę z msza dlatego że w niedzielę tu odpust to zaproponował sobotęU mnie total luzik. Mieliśmy chrzest po mszy bo to nie była niedziela chrztów hehe. Ale zdecydowałam z mężem że alko nie będzie. Narazie skarg nie słyszałam
o No to super silny będzieteż sobie tak tłumacze ,że teraz to już z górki przeżyć poród i kiedyś się wyspać i będzie idealnie
A nasz maluszek zapowiada się na dużego chłopaka w 32tc ważył 2115g
eij
Ja wolałam nie rozdrażniać lampką winano my chyba damy to wino niech wypiją po tej lampce my mamy w sobotę z msza dlatego że w niedzielę tu odpust to zaproponował sobotę
hahhahahaha pewnie będą się oglądać że jak wino to może i wódka się znajdzie No ale przykro mi hahahha. Lokal jest zamówiony na 3 godziny coś w stylu obiad kawa ciasto tort koperta i narazie hahahhahahJa wolałam nie rozdrażniać lampką wina
eij
My mieliśmy od 14 30 do 19 00. Obiad, ciasto, przystawki i do domuhahhahahaha pewnie będą się oglądać że jak wino to może i wódka się znajdzie No ale przykro mi hahahha. Lokal jest zamówiony na 3 godziny coś w stylu obiad kawa ciasto tort koperta i narazie hahahhahah
my msze mamy na 12 na 13 w lokalu to myślę że po 16 będzie po wszystkimMy mieliśmy od 14 30 do 19 00. Obiad, ciasto, przystawki i do domu
reklama
margaretka89
Ja tak mam, że tęsknię za brzuszkiem ale mój dzidź już taki wielki, że trochę nie wierzę, że on kiedykolwiek w brzuchu siedziałnie wiem jeszcze czy zdaje sobie z tego sprawę
będzie mi go brakowało w brzuszku ! Ale tak serio to już się doczekać nie mogę . Torba już spakowana Jest mi juz coraz ciężej bo brzuchol już duzy , lato tegoroczne mnie mega męczy bo gorąco ale już coraz bliżej .