reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny pisze tu bo pewnie części z was nie ma już na drugiej grupie.

Cześć dziewczyny, sporo mnie nie było bo potrzebowałam się odciąć na czas ciąży od forów, bo moje poprzednie doświadczenia plus różne nasze historie sprawiały, że w zasadzie cały czas żyłam w stresie. Natomiast nie wyobrażam sobie przechodzenia tego ponad pół roku przez kolejne próby IV bez was… @Evela.6 @Kocka @fredka84 @eij @annemarie i wszystkie dziewczyny które poznałam tutaj forum „kto po invitro” od czerwca do grudnia 2021, nawet jeśli mnie nie kojarzycie to bardzo wam dziękuje za wszystko. Za wsparcie, za serduszka, kciuki przed transferami, słowa pocieszenia po negatywnych betach, wasze historie i doświadczenie. Dziękuje za takie miejsce w sieci które tworzycie wszystkie ❤️ Ja już rozpakowana z miesięcznym wyprzedzeniem ale wszystko u nas dobrze. Uczymy się karmienia i siebie. Zwalniam brzuszek tym samym dla kogoś.

Pozdrawiamy
Magda i Lidka 6.08.2022
Gratulacje ❤️😀

Może nie taki szpital straszny jak nam się wydaje. Po całym dniu lezenia wod przybyło. Mały urósł i waży 2350. Leżymy i obserwujemy się.. najgorzej to naczytać się w necie tak jak ja o małowodzie i płakać i przeżywać..czasami trzeba dać sobie czas.. tylko po tak ciężkiej walce trudno się nie bać..
Czułam, że tak będzie 🥳🥳

Dziewczyny mam pytanie do mam, jak pierzecie takie maskotki z grzechotką w środku? Na metce jest żeby nie prać 🥴 w ręku przemywacie jakąś szczoteczką? Bo ja myślałam żeby wrzucić do prania na program delikatne

Dziewczyny mam pytanie do mam, jak pierzecie takie maskotki z grzechotką w środku? Na metce jest żeby nie prać 🥴 w ręku przemywacie jakąś szczoteczką? Bo ja myślałam żeby wrzucić do prania na program delikatne
Ja wrzuciłam z ciuszkami na 60st a potem do suszarki. Dalej grzechoczą

Czytałam kiedyś, że niektóre zabawki w ramach dezynfekcji można mrozic w -20stopniach, ale nie próbowałam. Ja mam dostał do lamp uv i jak w największym covidzie kupiłam pluszaka dla bratanka to zostawiłam go na noc pod lampa.

Dziewczyny pisze tu bo pewnie części z was nie ma już na drugiej grupie.

Cześć dziewczyny, sporo mnie nie było bo potrzebowałam się odciąć na czas ciąży od forów, bo moje poprzednie doświadczenia plus różne nasze historie sprawiały, że w zasadzie cały czas żyłam w stresie. Natomiast nie wyobrażam sobie przechodzenia tego ponad pół roku przez kolejne próby IV bez was… @Evela.6 @Kocka @fredka84 @eij @annemarie i wszystkie dziewczyny które poznałam tutaj forum „kto po invitro” od czerwca do grudnia 2021, nawet jeśli mnie nie kojarzycie to bardzo wam dziękuje za wszystko. Za wsparcie, za serduszka, kciuki przed transferami, słowa pocieszenia po negatywnych betach, wasze historie i doświadczenie. Dziękuje za takie miejsce w sieci które tworzycie wszystkie ❤️ Ja już rozpakowana z miesięcznym wyprzedzeniem ale wszystko u nas dobrze. Uczymy się karmienia i siebie. Zwalniam brzuszek tym samym dla kogoś.

Pozdrawiamy
Magda i Lidka 6.08.2022
Gratulacje , piękne imię 😘 ja też mam Lidkę, urodzona w lutym , pozdrawiam 🥰😘🥰😘🥰😘

reklama
Do góry