reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mialam przez prawie cala ciaze 2.5cm ale ze byla twarda i zamknieta nic nie trzeba bylo robic.urodzilam w 39+4 tyg.i to po masazu szyjki ktora ciagle byla zamknieta i twarda.Takze 3.8 to niezly wynki👌
Mi chodzi o to ze jest mniejsza z każda wizyta,bo wiem ze 3,8 jest okej,ale wcześniej było ciagle 4,5 i nagle zaczęła malec :(

No ja nie podawałam nic przez pierwsze 6 m-cy, mleko wystarczyło. A z czego tę wodę podajecie? Naczytałam się o bidonach, kubach niekapkach, butlkach i odnoszę wrażenie, że wszystko jest złe 🙈 To z czego ja się pytam ma pić 🤯
Każdemu dziecku będzie pasowało co innego. Niech pije z czego chce. Ja lubię lovi 360 , syn pił tylko z tego. Córka wolała doidy , czasem jakiś inny kubek ze słomką. Zmieniaj niech się bawi, próbuje.

Właśnie dziewczyny jak to jest z tym rozszerzaniem diety, u nas jeszcze dwa miesiące do tego ale jestem zielona. Dajemy po jednej łyżeczce w ciągu dnia czy po jednej między każdym karmieniem? Czy po prostu trzeba wyczuć dziecko, czy mu odpowiada i w zależności od potrzeby dawać? Kurde ja nic nie wiem 🙈🙈🙈
Też się nad tym zastanawiam jka ja to ogarnę jak już dojdziemy do tego momentu 🤣

reklama
@Evela.6 czy Ty zdajesz sobie sprawę że za miesiąc będziesz miała swoje bobo przy sobie ❤️💙💚
nie wiem jeszcze czy zdaje sobie z tego sprawę 😉😂
będzie mi go brakowało w brzuszku ! Ale tak serio to już się doczekać nie mogę . Torba już spakowana 😉 Jest mi juz coraz ciężej bo brzuchol już duzy , lato tegoroczne mnie mega męczy bo gorąco 🤷 ale już coraz bliżej .

Do góry