reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mialam przez prawie cala ciaze 2.5cm ale ze byla twarda i zamknieta nic nie trzeba bylo robic.urodzilam w 39+4 tyg.i to po masazu szyjki ktora ciagle byla zamknieta i twarda.Takze 3.8 to niezly wynki👌
Mi chodzi o to ze jest mniejsza z każda wizyta,bo wiem ze 3,8 jest okej,ale wcześniej było ciagle 4,5 i nagle zaczęła malec :(

No ja nie podawałam nic przez pierwsze 6 m-cy, mleko wystarczyło. A z czego tę wodę podajecie? Naczytałam się o bidonach, kubach niekapkach, butlkach i odnoszę wrażenie, że wszystko jest złe 🙈 To z czego ja się pytam ma pić 🤯
Każdemu dziecku będzie pasowało co innego. Niech pije z czego chce. Ja lubię lovi 360 , syn pił tylko z tego. Córka wolała doidy , czasem jakiś inny kubek ze słomką. Zmieniaj niech się bawi, próbuje.

Właśnie dziewczyny jak to jest z tym rozszerzaniem diety, u nas jeszcze dwa miesiące do tego ale jestem zielona. Dajemy po jednej łyżeczce w ciągu dnia czy po jednej między każdym karmieniem? Czy po prostu trzeba wyczuć dziecko, czy mu odpowiada i w zależności od potrzeby dawać? Kurde ja nic nie wiem 🙈🙈🙈
Też się nad tym zastanawiam jka ja to ogarnę jak już dojdziemy do tego momentu 🤣

reklama
@Evela.6 czy Ty zdajesz sobie sprawę że za miesiąc będziesz miała swoje bobo przy sobie ❤️💙💚
nie wiem jeszcze czy zdaje sobie z tego sprawę 😉😂
będzie mi go brakowało w brzuszku ! Ale tak serio to już się doczekać nie mogę . Torba już spakowana 😉 Jest mi juz coraz ciężej bo brzuchol już duzy , lato tegoroczne mnie mega męczy bo gorąco 🤷 ale już coraz bliżej .

Do góry