Ja też początki słoiczków i myślę że do nich będę dodawaćA tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzinie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku
reklama
DagLer
Fanka BB :)
W tej to chyba każdy naród stoi, kwestia organizacji przewoźnikamowie o tej juz do samolotu, nie o odprawie. Lecialam sama z nini dwiema plus walizka oodreczna wiec nie interesuje mnie wsiadanie jako totalnie ostatnia, bo mi walizke rzuca gdziekolwiek do luku, a ja ich po ladowaniu nie moge samych zostawic i isc jej szukac na deugi koniec samolotu…
nieagatka
marchewka, dynia, batat, pietruszka, avocado, cukinia. Moze robisz zbyt geste? Dodajesz wody z gotowania odrobine?A tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzinie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku
DagLer
Ja dopiero zaczynam także nie pomogę ale mam właśnie plan, żeby nie zaczynać od słoiczków, bo nie wiem może one są smaczniejsze i później będzie gorzej coś wprowadzić. No i oczywiście na początek tylko warzywa. Tylko gdybam, bo jeszcze niczego nie podałam, nie wiem jak.to będzie dalejA tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzinie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku
DagLer
No właśnie, a może też kropelke wspomnianego dzisiaj oleju.marchewka, dynia, batat, pietruszka, avocado, cukinia. Moze robisz zbyt geste? Dodajesz wody z gotowania odrobine?
nieagatka
no pewnie tak. Ale jak Polacy sie najpierw ustawia w kolejce od odprawy godzine wczesniej, ja ide raczej na koncu niz na poczatku bo stac nie bede z dziecmi, to potem w tej kolejnej kolejce ktora juz pol godziny przed wpuszczeniem do samolotu tez juz stoi a jak to tez musze postac. Widuje to tylko na lotach z pl i do pl, stad komentarz. I tak byc moze moglabym zmienic przewoznika, ale mam ten niefart ze wybor mam niewielki jelsi chce ladowac w miare blisko domu rodzicow.W tej to chyba każdy naród stoi, kwestia organizacji przewoźnika
nieagatka
dokladnie. Ja np do ziemniaka zawsze dawalam maslo, do marchewki tez, do cukini czy batata oliwe. Oleju rzepakowego nie uzywalam na tym pierwszym etapie.No właśnie, a może też kropelke wspomnianego dzisiaj oleju.
DagLer
No jasne, rozumiem. Ja co prawda ostatnio wychodziłam na samym końcu z dzieckiem, stać na tej rozgrzanej płycie mi się nie uśmiechało, jak zaczeli wpuszczać to ludzie mnie przepuszczali z dzieckiem, a dwa obsługa zadbała, żebym miała wszystko/bagaż pod nosem, bo z dzieckiem. Miło wspominam, a przewoźnik tani.no pewnie tak. Ale jak Polacy sie najpierw ustawia w kolejce od odprawy godzine wczesniej, ja ide raczej na koncu niz na poczatku bo stac nie bede z dziecmi, to potem w tej kolejnej kolejce ktora juz pol godziny przed wpuszczeniem do samolotu tez juz stoi a jak to tez musze postac. Widuje to tylko na lotach z pl i do pl, stad komentarz. I tak byc moze moglabym zmienic przewoznika, ale mam ten niefart ze wybor mam niewielki jelsi chce ladowac w miare blisko domu rodzicow.
eij
No tak, u mnie było minus 1000Tylko ze tam jest minus
reklama
nieagatka
jak latalam z niemowleciem tez tak bylo. Na starsze dzieci niestety patrza inaczejNo jasne, rozumiem. Ja co prawda ostatnio wychodziłam na samym końcu z dzieckiem, stać na tej rozgrzanej płycie mi się nie uśmiechało, jak zaczeli wpuszczać to ludzie mnie przepuszczali z dzieckiem, a dwa obsługa zadbała, żebym miała wszystko/bagaż pod nosem, bo z dzieckiem. Miło wspominam, a przewoźnik tani.