reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzi🤦‍♀️nie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku🤷
Ja też początki słoiczków i myślę że do nich będę dodawać 🤔

reklama
mowie o tej juz do samolotu, nie o odprawie. Lecialam sama z nini dwiema plus walizka oodreczna wiec nie interesuje mnie wsiadanie jako totalnie ostatnia, bo mi walizke rzuca gdziekolwiek do luku, a ja ich po ladowaniu nie moge samych zostawic i isc jej szukac na deugi koniec samolotu…
W tej to chyba każdy naród stoi, kwestia organizacji przewoźnika 😉

A tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzi🤦‍♀️nie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku🤷
marchewka, dynia, batat, pietruszka, avocado, cukinia. Moze robisz zbyt geste? Dodajesz wody z gotowania odrobine?

Ja dopiero zaczynam także nie pomogę ale mam właśnie plan, żeby nie zaczynać od słoiczków, bo nie wiem może one są smaczniejsze i później będzie gorzej coś wprowadzić. No i oczywiście na początek tylko warzywa. Tylko gdybam, bo jeszcze niczego nie podałam, nie wiem jak.to będzie dalej 😁

W tej to chyba każdy naród stoi, kwestia organizacji przewoźnika 😉
no pewnie tak. Ale jak Polacy sie najpierw ustawia w kolejce od odprawy godzine wczesniej, ja ide raczej na koncu niz na poczatku bo stac nie bede z dziecmi, to potem w tej kolejnej kolejce ktora juz pol godziny przed wpuszczeniem do samolotu tez juz stoi a jak to tez musze postac. Widuje to tylko na lotach z pl i do pl, stad komentarz. I tak byc moze moglabym zmienic przewoznika, ale mam ten niefart ze wybor mam niewielki jelsi chce ladowac w miare blisko domu rodzicow.

no pewnie tak. Ale jak Polacy sie najpierw ustawia w kolejce od odprawy godzine wczesniej, ja ide raczej na koncu niz na poczatku bo stac nie bede z dziecmi, to potem w tej kolejnej kolejce ktora juz pol godziny przed wpuszczeniem do samolotu tez juz stoi a jak to tez musze postac. Widuje to tylko na lotach z pl i do pl, stad komentarz. I tak byc moze moglabym zmienic przewoznika, ale mam ten niefart ze wybor mam niewielki jelsi chce ladowac w miare blisko domu rodzicow.
No jasne, rozumiem. Ja co prawda ostatnio wychodziłam na samym końcu z dzieckiem, stać na tej rozgrzanej płycie mi się nie uśmiechało, jak zaczeli wpuszczać to ludzie mnie przepuszczali z dzieckiem, a dwa obsługa zadbała, żebym miała wszystko/bagaż pod nosem, bo z dzieckiem. Miło wspominam, a przewoźnik tani.

reklama
No jasne, rozumiem. Ja co prawda ostatnio wychodziłam na samym końcu z dzieckiem, stać na tej rozgrzanej płycie mi się nie uśmiechało, jak zaczeli wpuszczać to ludzie mnie przepuszczali z dzieckiem, a dwa obsługa zadbała, żebym miała wszystko/bagaż pod nosem, bo z dzieckiem. Miło wspominam, a przewoźnik tani.
jak latalam z niemowleciem tez tak bylo. Na starsze dzieci niestety patrza inaczej

Do góry