reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
zyje, zyje. Podroz poszla calkiem niezle. Zmeczone jestesmy jeszcze dzis, ale obylo sie bez zadnych grubszych akcji. Jakby jeszcze Polacy nie ustawiali sie w kolejce do samolotu 6h wczesniej to juz wogole 🤣
Dzieki, ze pytasz 🙂
A to stoisz razem z nimi? Ja to sobie spaceruje i przychodzę jak nikogo już nie ma, mogą i stać dzień wcześniej 😉

Oni może myślą że kto pierwszy to będzie kuwa koło pilota siedział 🤦. Polska to mega dziwny naród. Wszyscy kochają kolejki 🤦
🤣🤣 A najśmieszniejsze, że nigdy nie wiadomo gdzie początek, a gdzie koniec 🤣🤣 Mój mąż mówi, że tylko polacy robią w ogóle kolejki i jeszcze takie w których nigdy nie wiadomo o co chodzi, a tyle lat praktyki w komunie 🤣🤣🤣

🤣🤣 A najśmieszniejsze, że nigdy nie wiadomo gdzie początek, a gdzie koniec 🤣🤣 Mój mąż mówi, że tylko polacy robią w ogóle kolejki i jeszcze takie w których nigdy nie wiadomo o co chodzi, a tyle lat praktyki w komunie 🤣🤣🤣
To już wysysamy z mlekiem matki 😂
Aha, dzięki za przepisy 😍. Spory wybór. Łatwe są, więc dam radę 😜
Ale jedno mnie zastanawia. Tam są dania na każdy dzień ale na początek to myślę, będę jedno danie ze dwa, trzy dni podawać żeby zobaczyć jak mały reaguje. Bo już widzę że po dyni ma mega twardą kupę i problem ze zrobieniem

To już wysysamy z mlekiem matki 😂
Aha, dzięki za przepisy 😍. Spory wybór. Łatwe są, więc dam radę 😜
Ale jedno mnie zastanawia. Tam są dania na każdy dzień ale na początek to myślę, będę jedno danie ze dwa, trzy dni podawać żeby zobaczyć jak mały reaguje. Bo już widzę że po dyni ma mega twardą kupę i problem ze zrobieniem
u nas marchewka zatwardza, dobra na biegunkę 😊

A to stoisz razem z nimi? Ja to sobie spaceruje i przychodzę jak nikogo już nie ma, mogą i stać dzień wcześniej 😉
mowie o tej juz do samolotu, nie o odprawie. Lecialam sama z nini dwiema plus walizka oodreczna wiec nie interesuje mnie wsiadanie jako totalnie ostatnia, bo mi walizke rzuca gdziekolwiek do luku, a ja ich po ladowaniu nie moge samych zostawic i isc jej szukac na deugi koniec samolotu…

reklama
Ja dopiero kilka dni temu zamówiłam 🤦. I wzięłam ten z olini właśnie
A tak się zapytam z czym podajecie? Bo ja to narazie etap sloiczkow i zastanawiam się co dalej bo ziemniaki nie chce, kalafior czy brokuł tez nie (gotowane i zmiksowane) jedynie banan jej podchpdzi🤦‍♀️nie wiem jak dalej wdrażać coś do diety? Czy dalej słoiczku? 15.08 kończymy pół roku🤷

Do góry