reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.

Załączniki

• 20220714_111329.jpg
    20220714_111329.jpg
    563,6 KB · Wyświetleń: 67
Pomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.
Jak dla mnie to pianka ale na zywo moze wyglada onaczej.A moze za zimna wode dodajesz i za krotko potrzasasz🤷‍♀️

reklama
Do góry