reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 Werka Ty miałaś albo masz teraz Kajtusia na hippie możesz powiedzieć czy dobre kupiłam bo tyle tych rodzai jedynek że nie wiadomo o co chodzi

Załączniki

• a3d46236-5f3a-45f2-b3b7-c09229ab2ee8.jpg
    a3d46236-5f3a-45f2-b3b7-c09229ab2ee8.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 48
@fredka84 Werka Ty miałaś albo masz teraz Kajtusia na hippie możesz powiedzieć czy dobre kupiłam bo tyle tych rodzai jedynek że nie wiadomo o co chodzi
Ja zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje

Ja zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje
Ale dobre kupiłam? Bo tam jeszcze ze trzy rodzaje były 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️dziś strasznie zwracała bo tym bebilonie w buteleczkach pojechaliśmy do lekarza i kazał zmienić a te buteleczki zostawić w spokoju 🤣🤣🤣

reklama
Do góry