, No my ciebie teżPo paluchu wyszło, że to chyba piana, dzięki!! Kocham Was!!
reklama
Hehehe my mamuskiPo paluchu wyszło, że to chyba piana, dzięki!! Kocham Was!!
bazylia128
Fanka BB :)
Wiem, wiem. Te dzemiki nie były nawet w planach. Tak z duuu....py wyszło jak je sloiczki w sklepie zauważyłam i mi się spodobały. Buziaki, działam dalejNo mam nadzieje
Wiesz Monia ja Ci nie narzucam tylko mowie jakie jest moje zdanie w tej kwestii
Ja zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.@fredka84 Werka Ty miałaś albo masz teraz Kajtusia na hippie możesz powiedzieć czy dobre kupiłam bo tyle tych rodzai jedynek że nie wiadomo o co chodzi
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje
Ale dobre kupiłam? Bo tam jeszcze ze trzy rodzaje były dziś strasznie zwracała bo tym bebilonie w buteleczkach pojechaliśmy do lekarza i kazał zmienić a te buteleczki zostawić w spokojuJa zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje
Tak, ja takie samo miałam jak kupiłaśAle dobre kupiłam? Bo tam jeszcze ze trzy rodzaje były dziś strasznie zwracała bo tym bebilonie w buteleczkach pojechaliśmy do lekarza i kazał zmienić a te buteleczki zostawić w spokoju
uffff hahahahTak, ja takie samo miałam jak kupiłaś
nieagatka
Fanka BB :)
ja uzysalam tego mleka przez 2 lata ze starsza i poltora roku z mlodsza, wg mnie jedno z najlepszych na rynku.@fredka84 Werka Ty miałaś albo masz teraz Kajtusia na hippie możesz powiedzieć czy dobre kupiłam bo tyle tych rodzai jedynek że nie wiadomo o co chodzi
reklama
no to super bo już lot miałam a lekarz też sugerował właśnie hippja uzysalam tego mleka przez 2 lata ze starsza i poltora roku z mlodsza, wg mnie jedno z najlepszych na rynku.