Ja zawsze piore na 60 i nic sie nie dziejeDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
40CDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
bazylia128
To jest ważny dzień dla całej rodziny nie bój się Basię się nie poplacze z tego powoduWiesz ale to Basi dzien.rozumiem ze nie chcesz pominac Natalki ale ten napis sigeruje ze to jest dzien rownirz Natalki. A pazurki superowe
DagLer
Pomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.
Załączniki
No mam nadziejeTo jest ważny dzień dla całej rodziny nie bój się Basię się nie poplacze z tego powodu
Wiesz Monia ja Ci nie narzucam tylko mowie jakie jest moje zdanie w tej kwestii
Jak dla mnie to pianka ale na zywo moze wyglada onaczej.A moze za zimna wode dodajesz i za krotko potrzasaszPomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.
DagLer
Już próbowałam i cieplejsza niż zalecają i chlodniejszą, potrząsam jak szalona, to są takie jakby nierozbite drobinki mleka.Jak dla mnie to pianka ale na zywo moze wyglada onaczej.A moze za zimna wode dodajesz i za krotko potrzasasz
A weź wsadź tam palca i sprawdź czy to drobinka czy pianaJuż próbowałam i cieplejsza niż zalecają i chlodniejszą, potrząsam jak szalona, to są takie jakby nierozbite drobinki mleka.
reklama
DagLer
Po paluchu wyszło, że to chyba piana, dzięki!! Kocham Was!!A weź wsadź tam palca i sprawdź czy to drobinka czy piana