reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Moge sie pochwalić, ze moj maluszek dzis 833g (24+6) 🥰 wszystko w jak najlepszym porzadku. Nawet ladnie sie obrocil, ze częściowo buzke bylo widac :) choc lezy jeszcze z pupka do dolu, ale nozki ma tak, ze kolanem dotyka brody 😁 Pytalam o spanie na plecach czy na boku to mowil, żebym spala jak mi wygodnie. Moge spac na plecach. No i te twardnienia co mam w ciagu dnia to juz skurcze przepowiadajace 🙂

Ostatnia edycja:
reklama
Pomocy! Podaję już trochę mm, ale martwi mnie konsystencja. Ma ściankach butelki osadzają się takie drobinki, nie wiem jakby nierozmieszane mleko, jak na zdjęciu. Moje mleko jest takie hmmm "gładkie". Czy to normalne? Używam Bebilon Profutura Duo.
Ja też tak mam. Pianka z mleka zostaje

Ja zrezygnowalam z hippa, bo mały miał po nim cały czas plastelinowe kupy. I wróciłam do pierwszego mleka, nan opti pro i jest na razie dobrze. Widocznie te problemy brzuszkiem, przez które zaczęłam zmieniać mleko, były z racji niedojrzałości układu trawiennego bo teraz rzadko widzę żeby go w brzuszku kręciło jak wcześniej.
Ale u ciebie może być przecież całkowicie inaczej i mała będzie ładnie przyswajać to mleczko. Każde dziecko jest inne i co innego pasuje
Moje też nan optipro piją od urodzenia i nie mają problemów

Evela. 6 Kochana w dniu Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego dobrego zdrowia miłości i utulenia już nie długo swojego wymarzonego dzieciaczka ❤️Samych wspaniałości 🥳❤️😘
dziękuję kochana ♥️ już się nie mogę doczekać tego maluszka bo jest mi coraz ciężej a do tego w UK lato stulecia,upały nie na mój stan 🙈 tydzień temu maluszek ważył już prawie 1500g 😎💪 dziś wzięłam się za prasowanie jego garderoby i zdziwiłam się ile ja tego nazbieralam 🙈 coś czuję ,że nie zdąży wszystkiego założyć 😉

dziękuję kochana ♥️ już się nie mogę doczekać tego maluszka bo jest mi coraz ciężej a do tego w UK lato stulecia,upały nie na mój stan 🙈 tydzień temu maluszek ważył już prawie 1500g 😎💪 dziś wzięłam się za prasowanie jego garderoby i zdziwiłam się ile ja tego nazbieralam 🙈 coś czuję ,że nie zdąży wszystkiego założyć 😉
widzisz jak zdrowo rośnie ❤️No co Ty tak u Was gorąco? Ja to nie lubię takiego ukropu dlatego cieszę się że urodziłam w maju 🤣a na kiedy Ty masz termin? Nic nie mów na temat ciuszków i prasowania 🤣🤣🤣. Mała nosi teraz 62 ale nie które ciuszki wogole nie były na niej 🤣

widzisz jak zdrowo rośnie ❤️No co Ty tak u Was gorąco? Ja to nie lubię takiego ukropu dlatego cieszę się że urodziłam w maju 🤣a na kiedy Ty masz termin? Nic nie mów na temat ciuszków i prasowania 🤣🤣🤣. Mała nosi teraz 62 ale nie które ciuszki wogole nie były na niej 🤣
A ile Twoja ma miesięcy?

reklama
Do góry