nieagatka
Fanka BB :)
oczami wyobrazni widze od razu moja corke ujezdzajaca to na stojaco A chrzesniak posobno z tej samej glinyA konik na biegunach? Dla mnie to ponadczasowy mega bajer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczami wyobrazni widze od razu moja corke ujezdzajaca to na stojaco A chrzesniak posobno z tej samej glinyA konik na biegunach? Dla mnie to ponadczasowy mega bajer
Fajne.Ale dlaczego tam Natalka tez dziekuje skoro to na chrzest Basi?Moje dżemiki
Też to zauważyłsm i się zastanawiałamFajne.Ale dlaczego tam Natalka tez dziekuje skoro to na chrzest Basi?
Bo tak chcialam miało być że rodzice też dziekuja ale się nie zmieściło heheFajne.Ale dlaczego tam Natalka tez dziekuje skoro to na chrzest Basi?
Zrobilas co chcialas ale mysle ze w niektorych sytuacjach powinna byc sama Basia.To nie sa blizniaczki i trzeba zaznaczyc ze w danym dniu to Basia jest najwazniejsza.Tak uwazamBo tak chcialam miało być że rodzice też dziekuja ale się nie zmieściło hehe
Basia ma.przeciez piękny Tort i balony chrzest swoety Basi. Dlatego chciałam chociaż na dzemikach paznokcie wlasnie mi Pani zrobiłaZrobilas co chcialas ale mysle ze w niektorych sytuacjach powinna byc sama Basia.To nie sa blizniaczki i trzeba zaznaczyc ze w danym dniu to Basia jest najwazniejsza.Tak uwazam
Ja prałam w 60 stopniach bo bałam się że te ciuszki się rozlecą w 95Dziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.
Wiesz ale to Basi dzien.rozumiem ze nie chcesz pominac Natalki ale ten napis sigeruje ze to jest dzien rownirz Natalki. A pazurki superoweBasia ma.przeciez piękny Tort i balony chrzest swoety Basi. Dlatego chciałam chociaż na dzemikach paznokcie wlasnie mi Pani zrobiła
Ja też w 60 wszytsko prałam jak leciDziewczyny w ilu stopniach prac dzieciowe ciuszki? Szczególnie te pierwsze. Bo na metkach mam napisane ze 30stopni, pralka dzieciowy program ma na aż 95stopni.