Ja bym na twoim miejscu kupiła choć zasłony. Tańszy koszt niż nowe roletyMam tylko rolete rzymska ale matetoal jest dosc cienki wiec slonce sie dostaje
Ja np nie zasnę jak widzę światło więc może twoja miska też ma problem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym na twoim miejscu kupiła choć zasłony. Tańszy koszt niż nowe roletyMam tylko rolete rzymska ale matetoal jest dosc cienki wiec slonce sie dostaje
A ja Ci tego zazdroszczę bo my musieliśmy złomować naszego staruszka a na nowy, oczywiście używany nie mamy kasy raty kredytu idą w górę a dzieci trzeba spłacaćZeszlabym na zawal w takim tempie,
Nic mnie tak nie wnerwia jak pakowanie wszystkich w siedzonka.Alergie mam na to
Jak moje dziecko śpi w żłobku to nie ma takiej możliwości aby poszła spać o 21, bliżej 23 a nawet 23.30. Starszak był taki sam. Trzeba zakończyć spanie w ciągu dnia i wtedy jest normalnie.a moja odwrotnie - zawsze o tej samej porze tak w poludnie jak na noc. U nas rutyna i jej przestzeganie sprawdza sie super. Od 21h00 jest czas doroslych, dzieci o tej godzinie spia. Zawsze. A ja moge usiasc i nic nie robic. Tyle mojego
moja chodzila do zlobka odkad miala 9 miesiecy. Drzemke w zlobku miala ok godziny. Spac o 23h poszla moze 5 razy w zyciu, przy okazji jakiejs imprezy czy czegos. To nie jedt cos co my z dziecmi negocjujemy. O 19h jest kolacja, potem bajki, o 20h kapiel, ok 20h20 ida do loZka, o 21h obie spia. Tak bylo jak mialy rok i tak jedt teraz jak starsza ma prawie 5,5. Nie wyobrazam sobie zeby szla spac o 23h, nie ma opcji.Jak moje dziecko śpi w żłobku to nie ma takiej możliwości aby poszła spać o 21, bliżej 23 a nawet 23.30. Starszak był taki sam. Trzeba zakończyć spanie w ciągu dnia i wtedy jest normalnie.
Nie da rady zaeiesic katnisza bo rolety rzymskie saJa bym na twoim miejscu kupiła choć zasłony. Tańszy koszt niż nowe rolety
Ja np nie zasnę jak widzę światło więc może twoja miska też ma problem
ja mam rolety rzymskie a przed nimi szynę i zasłonęNie da rady zaeiesic katnisza bo rolety rzymskie sa
bez fot sie nie liczyU nas dziś ciężki dzień. IKEA, szafa, komoda, lampa i cały dzień skladania ale pokój dzieci zaczyna jakoś wyglądać