reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
wiesz no, mozesz nie odbierac telefonu i zadzwonix po urlopie… Choc ja bym nie wytrzymala 🤦🏻‍♀️
Niestety wyniki badań odbierane są u lekarza, czyli jeszcze muszą umówić wizytę, choć bym chciała baba przez telefon nic nie powie. Niby konieczna jest wizyta u lekarza kierującego czyli ginekologa, nic nie rozumiem z tych moich pielgrzymek do lekarzy różnych specjalności.

Ale ci powiem ,ze ogarnelam dzisiaj sama z trojka kupno butow,zakupy,apteke i sklep ogrodniczy.Obylo sie bez ofiar🤣musze powiedziec,ze calkiem nam to sprawnie poszlo.Tzn.nigdzie nie mamy zakazu wjazdu🤣🤣🤣
noo zaka wjazdu to zdecydowanie sukces 🤣😁
to ja sie pochwale, ze wczoraj po ogarnieciu sniadania, mycia, ubierania, wyjscia z domu mojej dwojki rano, pojechalam z nimi po 3cia nieswoja, potem do zlobka oddac najmlodsza, potem po kolejna nie moja 5latke po to zeby odstawic moja plus dwie niemoje na polkolonie. I to wszytsko przed 9h00 🤣😆

Niestety wyniki badań odbierane są u lekarza, czyli jeszcze muszą umówić wizytę, choć bym chciała baba przez telefon nic nie powie. Niby konieczna jest wizyta u lekarza kierującego czyli ginekologa, nic nie rozumiem z tych moich pielgrzymek do lekarzy różnych specjalności.
wspolczuje naprawde i mocno wierze, ze na pielgrzymkach sie skonczy i beda juz tylko dobre wiesci 😘

noo zaka wjazdu to zdecydowanie sukces 🤣😁
to ja sie pochwale, ze wczoraj po ogarnieciu sniadania, mycia, ubierania, wyjscia z domu mojej dwojki rano, pojechalam z nimi po 3cia nieswoja, potem do zlobka oddac najmlodsza, potem po kolejna nie moja 5latke po to zeby odstawic moja plus dwie niemoje na polkolonie. I to wszytsko przed 9h00 🤣😆
Zeszlabym na zawal w takim tempie,
Nic mnie tak nie wnerwia jak pakowanie wszystkich w siedzonka.Alergie mam na to😀

Rany myslalam ze oddam dzos Miske do 0kna zycia🤬 moje dzieck9 nienawidzi chodzic spac ale co dzis juz wyrabialo przed drzemka to pojecie ludzkie przechodzi.Myslalam ze bedzoe lepiej jak skonczy rok a tu 💩 i juz wiem ze nie jest wazne czy wdtanie o 7 czy 9 drzemki przed 12 nie ma i nie bedzie.Jeju w zlobku maja drzemki od 12 wiec niech se z nia radza.No i na noc to pojdzie sppac ppewnie o 22 bo tak zaczela chodzic.

Zeszlabym na zawal w takim tempie,
Nic mnie tak nie wnerwia jak pakowanie wszystkich w siedzonka.Alergie mam na to😀
moje wchodza same 🤣 starsza bo juz duza, umie sie nawet sama zapiac, a mlodsza tez sie sama gramoli, bo fotelik obrotowy (sztos) wiec ma jak tam wejsc 😆 To znacznie ulatwia moje poranki

reklama
Rany myslalam ze oddam dzos Miske do 0kna zycia🤬 moje dzieck9 nienawidzi chodzic spac ale co dzis juz wyrabialo przed drzemka to pojecie ludzkie przechodzi.Myslalam ze bedzoe lepiej jak skonczy rok a tu 💩 i juz wiem ze nie jest wazne czy wdtanie o 7 czy 9 drzemki przed 12 nie ma i nie bedzie.Jeju w zlobku maja drzemki od 12 wiec niech se z nia radza.No i na noc to pojdzie sppac ppewnie o 22 bo tak zaczela chodzic.
ale wiesz ona moze nie byc zmeczona jeszcze wiec szkoda Twojego i jej stresu. Lepiej polozyc ja ok 13h wtedy szybciej padnie.

Do góry