reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zeszlabym na zawal w takim tempie,
Nic mnie tak nie wnerwia jak pakowanie wszystkich w siedzonka.Alergie mam na to😀
A ja Ci tego zazdroszczę bo my musieliśmy złomować naszego staruszka a na nowy, oczywiście używany nie mamy kasy 😒 raty kredytu idą w górę a dzieci trzeba spłacać 😁

a moja odwrotnie - zawsze o tej samej porze tak w poludnie jak na noc. U nas rutyna i jej przestzeganie sprawdza sie super. Od 21h00 jest czas doroslych, dzieci o tej godzinie spia. Zawsze. A ja moge usiasc i nic nie robic. Tyle mojego 🤣
Jak moje dziecko śpi w żłobku to nie ma takiej możliwości aby poszła spać o 21, bliżej 23 a nawet 23.30. Starszak był taki sam. Trzeba zakończyć spanie w ciągu dnia i wtedy jest normalnie.

Jak moje dziecko śpi w żłobku to nie ma takiej możliwości aby poszła spać o 21, bliżej 23 a nawet 23.30. Starszak był taki sam. Trzeba zakończyć spanie w ciągu dnia i wtedy jest normalnie.
moja chodzila do zlobka odkad miala 9 miesiecy. Drzemke w zlobku miala ok godziny. Spac o 23h poszla moze 5 razy w zyciu, przy okazji jakiejs imprezy czy czegos. To nie jedt cos co my z dziecmi negocjujemy. O 19h jest kolacja, potem bajki, o 20h kapiel, ok 20h20 ida do loZka, o 21h obie spia. Tak bylo jak mialy rok i tak jedt teraz jak starsza ma prawie 5,5. Nie wyobrazam sobie zeby szla spac o 23h, nie ma opcji.

reklama
Trzy psy w domu. Jeden zajmuje cała.kuchnie. A w kuchni takie rozpi.... hehehehe dzisiaj w kuchni rządzę. 3 psy i dwujka dzieci... to nie idzie w parze. Będę w kuchni sprzątać do 24 ale dla mnie to relax. Zawsze mma tak że jak w kuchni czysto to wydaje mi się że w całym domu czysto. Ale to mi się tak wydaje ;)

Do góry