reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej :)
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!

Moja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej :)
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!
No powiem ci że ładnie wybrnelas 😜. Twoje słowa nawet mnie skłonily do przemyśleń 😜

hmm a jak to sie ma do Twojego niespania z maluchem z powodow bezpieczenstwa? 🤣
Bo ja np z noworodkami spalam, zero problemu z tym, natomiast fakt, ze spie nadal z dwulatka mnie irytuje i nie dadze zeby to bylo dobre dla ktorejkolwiek z nas. Ale dopoki sie jej sen nie unormuje albo ja nie wygram w totka zeby rzucic robote to nie widze innego wyjscia

20220628_161302.jpg

reklama
My już rozszerzamy dietę, Lidia wpiernicza marchewkę jak opetana , i wisk jak zabieram , dzisiaj dynię próbowała też smakowało 😁😁😁

Do góry