A mogę? Nie śmiałam się narzucać ile to z Mrzeżyno?
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja mam zamiar rozeszrzac od skończonego 6 tygodnia. 4+2 to połowa piątego miesiącaMam głupie pytanie, jak dziecko ma 4 i 2 tygodnie to jest to 5 czy 4 miesiąc? Rekomendują rozszerzanie diety w 6 miesiącu to 5 miesięcy plus ileś dni czy skończone 6 miesięcy? Zgłupiałam od tych temperatur
eij
6 miesiąca oczywiścieJa mam zamiar rozeszrzac od skończonego 6 tygodnia. 4+2 to połowa piątego miesiąca
motylek24
Moja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!
Więcej nie napiszę, właśnie wpadłam do pracy, muszę streszczenie na konferencję napisać. Dodam, teoretycznie mam miesiąc urlopu haha. Czasem nienawidzę swojej pracy!
No powiem ci że ładnie wybrnelas . Twoje słowa nawet mnie skłonily do przemyśleńMoja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej
nieagatka
hmm a jak to sie ma do Twojego niespania z maluchem z powodow bezpieczenstwa?Moja teoria o spaniu z dziećmi jest prosta, skoro wszystkie naczelnie śpią z potomstwem to dlaczego tylko my usiłujemy robić inaczej. Wiem my nie małpy ale jak patrzę na zachowanie ludzi to czasem wypadamy gorzej
Bo ja np z noworodkami spalam, zero problemu z tym, natomiast fakt, ze spie nadal z dwulatka mnie irytuje i nie dadze zeby to bylo dobre dla ktorejkolwiek z nas. Ale dopoki sie jej sen nie unormuje albo ja nie wygram w totka zeby rzucic robote to nie widze innego wyjscia
Kachar
Jak to siedzi ??? Normalnie sama siedzi?Moja Basia już sobie siedzi jak ja posadze ale o obracaniu się na brzuszek jeszcze nie ma mowy. Za tydzień będzie miała 4 miesiące.
reklama