On ma ciągle spocone rączki i stópki i weź tu całujWerka dawaj go do mnieco za cudaki te nozynki ja swojej ciagle caluje i ona to lubi ze sama mi nozynki pcha do calowania
reklama
U mnie w glowie niestetyto nie zadna granica
Ja bym calowala.Moja co prawda ma tylko glowe wiecznie mokra ale i tak wacham te jej wloseczki.Wiec calowac spocone stopki to nie problemOn ma ciągle spocone rączki i stópki i weź tu całuj
A szczególnie w pl gdzie nie możesz decydować o swoim ciele...U mnie w glowie niestety
DagLer
Fanka BB :)
Ja tam lubię preferuje słone dania niż deserkiOn ma ciągle spocone rączki i stópki i weź tu całuj
nieagatka
rekomenduja zaczac rozszerzac po 17tyg, nie pozniej niz po 26tyg. Twoja ma 4,5 miesiaca. Ja bym z miesiac jeszcze poczekala…Mam głupie pytanie, jak dziecko ma 4 i 2 tygodnie to jest to 5 czy 4 miesiąc? Rekomendują rozszerzanie diety w 6 miesiącu to 5 miesięcy plus ileś dni czy skończone 6 miesięcy? Zgłupiałam od tych temperatur
DagLer
Skończyła 20 tygodni, czyli zacząć tak od ok. 24 tygodnia? dziękirekomenduja zaczac rozszerzac po 17tyg, nie pozniej niz po 26tyg. Twoja ma 4,5 miesiaca. Ja bym z miesiac jeszcze poczekala…
nieagatka
wg mnie wtedy bedzie optymalnie. No i masz caly miesiac zeby poczytac, rozeznac sie w kaszkach, sloiczkach czy jesli sama bedziesz gotowac po prostu ogarnac tematSkończyła 20 tygodni, czyli zacząć tak od ok. 24 tygodnia? dzięki
reklama
DagLer
Za tydzień będzie 5 miesięcy.rekomenduja zaczac rozszerzac po 17tyg, nie pozniej niz po 26tyg. Twoja ma 4,5 miesiaca. Ja bym z miesiac jeszcze poczekala…