reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja Basia już sobie siedzi jak ja posadze ale o obracaniu się na brzuszek jeszcze nie ma mowy. Za tydzień będzie miała 4 miesiące.

Jak powiesz o tym swojemu fizjo to cię zje 😂.
Coś dzis robisz ciekawego? Ja w tej mojej wiosce to zdechnę z nudów. Jem obiad a mały w basenie siedzi
Ja ja na moment sobie posadzilam zeby zobaczyć co będzie hehehehe też tak masz? Ale kuzwa tych obrotów mi jeszcze nie robi. Ja dzisiaj rano spałam z Basia do 9 tej wstałam wypilam smaczna kawę. Zrobiłam sobie pyszny koktajl. Normalny taki kaloryczny zadne zielone tylko borowki mango i śmietana narzucałem do termo nawet cukier waniowy wsypałam. Ale był pycha. Wzięłam prysznic i pozałatwiałam trochę spraw. Żeby nie było w niedzielę do południa ludziom już du...pe trulam 😅

A mogę? 😅 😍 Nie śmiałam się narzucać;) ile to z Mrzeżyno?
No pewnie że możesz. Jak będziesz miała chęć i dzieciaki pozwolą to śmiało wpadajcie.
Jest 123km. Zobacz czy ta trasą jedziecie

Załączniki

• Screenshot_20220703-163926_Maps.jpg
    Screenshot_20220703-163926_Maps.jpg
    209,3 KB · Wyświetleń: 43
C.d bo mnie vos wyrzuciła. No okropna jestem ale jak się na coś napalę to się nie umie zatrzymać. Nie kupiliśmy jeszcze samochodu a volvo sprzedaliśmy. Bo Łukasz chce to Grand picasso ale ten facet nam szuka. No i nie mieliśmy czym jechać nad morze to mój wujek załatwił nam jakiegoś vana volkswagen scharakteryzować czy jakoś tak. No to się ucieszyłam. Później rozmawiałam z Borysem, chrzestnym Natalki pamiętasz co ma ten osrodek wczasowy co kiedyś wszystkie miałyśmy się tam spotkać. Bo chce podłogę na górze wycyklinować. NARESZCIE. Widziałaś jaki paskudny ten parkiet. No i wtedy wynajmujemy u Borysa cały domek 2-4 wrzesień. Później poszliśmy z Wiolkami czyli jej synkiem i mężem trochę na odpust bo jest u nas taki wiejski. Jprdl jak drogo na takim odpuście. Poszliśmy wszyscy na obiad i rozeszliśmy się do domu. Teraz wszyscy spia a ja oglądam dziewczyna z Alabamy. Uffff się rozpisałam

No pewnie że możesz. Jak będziesz miała chęć i dzieciaki pozwolą to śmiało wpadajcie.
Jest 123km. Zobacz czy ta trasą jedziecie
No chyba ta trasa bo my na Poznań. 30 tego wracamy w sobotę do późnią i wtedy bratowa ma imieniny. Tam śpimy i wracamy w niedzielę. Ale były by jaja jak byśmy do was na chwilę wjechali. Kawę postawisz na stół i będzie git. Kuzwa muszę się jakoś wystroić. Ja to zawsze ostatnio poplamiona chodzę. Natalka je coraz więcej różnych rzeczy i po mbie tym smaruje. Nie omieszka nawet sobie rzucic we mnie czymś kleistym i różowym;) pogadam jeszcze z Łukaszem.

reklama
Do góry