bazylia128
Fanka BB :)
Ty mieszkasz koło @fredka84u nas deszcz wiatr i burza. Goleniów koło Szczecina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty mieszkasz koło @fredka84u nas deszcz wiatr i burza. Goleniów koło Szczecina
Jak powiesz o tym swojemu fizjo to cię zje .Moja Basia już sobie siedzi jak ja posadze ale o obracaniu się na brzuszek jeszcze nie ma mowy. Za tydzień będzie miała 4 miesiące.
Nie takie koło. Mamy do siebie jakieś 100kmTy mieszkasz koło @fredka84
A mogę? Nie śmiałam się narzucać ile to z Mrzeżyno?Nie takie koło. Mamy do siebie jakieś 100km
A ty jak będziesz wracać z nad morza, to nie zachaczysz Kalisza pomorskiego?
Ja ja na moment sobie posadzilam zeby zobaczyć co będzie hehehehe też tak masz? Ale kuzwa tych obrotów mi jeszcze nie robi. Ja dzisiaj rano spałam z Basia do 9 tej wstałam wypilam smaczna kawę. Zrobiłam sobie pyszny koktajl. Normalny taki kaloryczny zadne zielone tylko borowki mango i śmietana narzucałem do termo nawet cukier waniowy wsypałam. Ale był pycha. Wzięłam prysznic i pozałatwiałam trochę spraw. Żeby nie było w niedzielę do południa ludziom już du...pe trulamJak powiesz o tym swojemu fizjo to cię zje .
Coś dzis robisz ciekawego? Ja w tej mojej wiosce to zdechnę z nudów. Jem obiad a mały w basenie siedzi
No pewnie że możesz. Jak będziesz miała chęć i dzieciaki pozwolą to śmiało wpadajcie.A mogę? Nie śmiałam się narzucać ile to z Mrzeżyno?
No chyba ta trasa bo my na Poznań. 30 tego wracamy w sobotę do późnią i wtedy bratowa ma imieniny. Tam śpimy i wracamy w niedzielę. Ale były by jaja jak byśmy do was na chwilę wjechali. Kawę postawisz na stół i będzie git. Kuzwa muszę się jakoś wystroić. Ja to zawsze ostatnio poplamiona chodzę. Natalka je coraz więcej różnych rzeczy i po mbie tym smaruje. Nie omieszka nawet sobie rzucic we mnie czymś kleistym i różowym pogadam jeszcze z Łukaszem.No pewnie że możesz. Jak będziesz miała chęć i dzieciaki pozwolą to śmiało wpadajcie.
Jest 123km. Zobacz czy ta trasą jedziecie
taaaak gdzieś w okolicach chyba w każdym bądź razie klinikę mamy w tej samej miejscowościTy mieszkasz koło @fredka84