reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
W Biedronce nie ma. Kupiłam takie wielorazowe majtki na basen dla niemowląt
wyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonie

wyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonie
u nas na basenie/w basenie jeszcze nigdy kupy nie było. Za to w wannie podczas kąpieli wieczornej często się zdarzało 😂😂 nie raz się wystraszył i zaczął płakać. Tyle ze my dopiero niedawno pojechaliśmy na basen z nim. Niestety podczas covida wszystko zamknęli i Wiktor po prostu nie korzystał jak był malutki. W tym roku nadrabia i u opiekunki i u nas na podwórku.

No tak ale majtki użyje ponownie, a pielucha swoje w środowisku zrobi (no chyba, że biodegradowalne), a aktualne upały to będzie pikuś jak się podejścia nie zmieni.

Już po ptakach. Zamówiłam majtki. Najwyżej będę zeskrobywać 😜
Pamiętaj, że ja na wypizdowiu mieszkam. Do Decathlonu mam 100km😂

u nas na basenie/w basenie jeszcze nigdy kupy nie było. Za to w wannie podczas kąpieli wieczornej często się zdarzało 😂😂 nie raz się wystraszył i zaczął płakać. Tyle ze my dopiero niedawno pojechaliśmy na basen z nim. Niestety podczas covida wszystko zamknęli i Wiktor po prostu nie korzystał jak był malutki. W tym roku nadrabia i u opiekunki i u nas na podwórku.
moja 5 latka chodzi na basen od 4 lat, dwulatka od roku. Obie raz w tygodniu caly rok, plus kilka razy w tyg od czerwca do sierpnia. Wierz mi - przy takiej czestotliwosci zdaza sie 🤣

reklama
Do góry