reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie to samo. Nie mogę się z tym trochę pogodzić. Po pierwszej ciąży wszystko było ok, brzuch wrócił do normy. W drugiej ciąży wywaliła mi przepuklina, o której wtedy dowiedziałam się, że ją mam. Ostatnio byłam na usg, które potwierdziło przepuklinę pępkową plus rozejście mięśni. Żadne ćwiczenia nie pomagają, a zawsze miałam mega płaski i wysportowany brzuch. Chyba też powinnam się zainteresować jakąś plastyką.
Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć to daj znać. Jak najbardziej możliwa jest operacja na NFZ. Najlepiej w Krakowie, niestety terminy są odległe.

Czy wy też macie czerwone kokardki na wózkach? Hehehe @Pchełka216 czytaj tego. Moja Pani Anetka nam doczepiła żeby nikt nie zauroczył dzieci. Ale to jest nic !!!! Basienka miała ostatnio ten odruch moro. Ja uważam że to przez tą infekcje była wystraszona bo i kaszel i szpital. Ale Anetka mimpowoedziala że trzeba konieeecznie przelać wosk przez klucz :o;)😬 myślę sobie a niech leję co mi szkodzi. No i faktycznie już się tak nie straszy hehehehe pewnie dlatego że infekcja przechodzi. Ale z tego wosku w wodzie wyszły jakieś babole i ona mówi że to oznacza halas .... boosszzzee aż mi się chce smiac jak to posze. I że to przez to że moje psy szczekają. No i że teraz to jeszcze trzeba jakieś sianko gdzieś podłożyć i poprzypalac i wynieść na najbliższy zakręt 😄😄😄 na to już nie dałam się namówić. W czwartek akurat zdążyliśmy już wszyscy wyjść do domu. Był dzień ojca. Łukasz dostał koszulke ;)
Tyyyy, no ja zapomniałam o twoich psach. Pozwalasz im szczekać w domu? To napewno od tego Baśka się wzdryga. Moje psy są nauczone nie szczekać bez sensu, bo nic mnie tak nie wkurza, jak szczekające na hu. wie co psy. No i szczekają tylko jak ktoś do nas przyjdzie i stoi przed bramą. Kajtek się wtedy też boi i jak śpi, to budzi sie i płacze.
Wczoraj specjalnie rano pojechałam do miasta i kupiłam basen. Taki, żebyśmy się wszyscy zmieścili ale płytki. Woda się grzeje i dziś ma już ponad 25 stopni. Zamówiłam majtki dla Kajtka i dopiero jutro przyjdą. Najwyżej dzis mi nawali do basenu bo popołudniu się kąpiemy 💪

Tyyyy, no ja zapomniałam o twoich psach. Pozwalasz im szczekać w domu? To napewno od tego Baśka się wzdryga. Moje psy są nauczone nie szczekać bez sensu, bo nic mnie tak nie wkurza, jak szczekające na hu. wie co psy. No i szczekają tylko jak ktoś do nas przyjdzie i stoi przed bramą. Kajtek się wtedy też boi i jak śpi, to budzi sie i płacze.
Wczoraj specjalnie rano pojechałam do miasta i kupiłam basen. Taki, żebyśmy się wszyscy zmieścili ale płytki. Woda się grzeje i dziś ma już ponad 25 stopni. Zamówiłam majtki dla Kajtka i dopiero jutro przyjdą. Najwyżej dzis mi nawali do basenu bo popołudniu się kąpiemy 💪
No moje szczekają z byle czego. Nawet a moja teściowa. Kuwa na wszystko też mnie to wkrw ale nie da się ich oduczyć. To wczoraj miałaś sklepy otwarte? Właśnie też się zastanawiam nad takim basenikiem. Jestem ciekawa jak Siwy w nim będzie wyglądał hahahaha

No moje szczekają z byle czego. Nawet a moja teściowa. Kuwa na wszystko też mnie to wkrw ale nie da się ich oduczyć. To wczoraj miałaś sklepy otwarte? Właśnie też się zastanawiam nad takim basenikiem. Jestem ciekawa jak Siwy w nim będzie wyglądał hahahaha
Wczoraj była niedziela handlowa. Kupiłam basen w Pepco, a potem oddalam bo w Rossmanie znalazłam większy i kupiłam tam. On jest taki sporawy, 260cm x 150 czy jakoś tak. Nie chciałam takiego małego piździka bo jak bym tam z małym weszła 🤔. Jeszcze parasola mi brakuje 🤔. Jestem kompletnie nieprzygotowana na lato z dzieckiem 😂
A nie pisałam ci, że obejrzałam wszystkie sezony stranger things i bardzo mi się podobał😊

Czy wy też macie czerwone kokardki na wózkach? Hehehe @Pchełka216 czytaj tego. Moja Pani Anetka nam doczepiła żeby nikt nie zauroczył dzieci. Ale to jest nic !!!! Basienka miała ostatnio ten odruch moro. Ja uważam że to przez tą infekcje była wystraszona bo i kaszel i szpital. Ale Anetka mimpowoedziala że trzeba konieeecznie przelać wosk przez klucz :o;)😬 myślę sobie a niech leję co mi szkodzi. No i faktycznie już się tak nie straszy hehehehe pewnie dlatego że infekcja przechodzi. Ale z tego wosku w wodzie wyszły jakieś babole i ona mówi że to oznacza halas .... boosszzzee aż mi się chce smiac jak to posze. I że to przez to że moje psy szczekają. No i że teraz to jeszcze trzeba jakieś sianko gdzieś podłożyć i poprzypalac i wynieść na najbliższy zakręt 😄😄😄 na to już nie dałam się namówić. W czwartek akurat zdążyliśmy już wszyscy wyjść do domu. Był dzień ojca. Łukasz dostał koszulke ;)
Ja mialam czerwona wstazeczje tak do spacerowki pozniej juz nie.Ale zastanawiam sie czy znowu nie przyczepic bo mi kazdy nawet chlopy jak widza Miske to jecza jaka ladna a ona na dodatek sama sie prosi bo gapi sie na ludzi bezczelnie i przyciaga ich wzrokiem🤣.Panie w piekarni to sie nad nia rzplywaja a gospodyni bloku to juz wogole jak ja wodzi to krzyczy moja pieknota a ta moja pieknota szczerzy te zebicha😅Wiec zastanawiam sie czy nie wrococ do tej czerwonej wstegi😉

***** u nas w bloku jest taka baba z psem ktory szczeka na powietrze.I jak slysze to szczekanie krew mnie zalewa.ale moja Misia przyzwyczajona.sasziedzi na gorze maja psa ktory szczeka i kiedys usypialam mala a on szczeka ze szok.ja wkurw a Misoa dalej je bez wiekszego zaitetesowana.Az tu nagle pykli cos w kaloryferze-tak cichutko.To moja az podskoczyla🤣🤣
A co robicie zeby waszym dziciom nie pocily sie glowy?Moja ma dlugiw sloski i ciagle mokre tak sie jej poca szczegolnie jak spi.Juz nawet nie okrywam jej lekkim cieniutkim otulaczem bo i tak rozkopuje

Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć to daj znać. Jak najbardziej możliwa jest operacja na NFZ. Najlepiej w Krakowie, niestety terminy są odległe.
To jest jakieś chore, że są takie terminy. Moja koleżanka miała operacje zmniejszenia żołądka, bo była mega otyla. Jak schudła to jej wisiała skóra i termin zabiegu miała mieć po 6miesiacach, a nawet się udało i miała po 4. A jak po ciąży to sobie mozna czekać po kilka lat, super... Grr... :(

Pieluchy do wody kup , są w biedronce czy rossmannie

reklama
Do góry