Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć to daj znać. Jak najbardziej możliwa jest operacja na NFZ. Najlepiej w Krakowie, niestety terminy są odległe.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
wyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonieW Biedronce nie ma. Kupiłam takie wielorazowe majtki na basen dla niemowląt
Artemida90
u nas na basenie/w basenie jeszcze nigdy kupy nie było. Za to w wannie podczas kąpieli wieczornej często się zdarzało nie raz się wystraszył i zaczął płakać. Tyle ze my dopiero niedawno pojechaliśmy na basen z nim. Niestety podczas covida wszystko zamknęli i Wiktor po prostu nie korzystał jak był malutki. W tym roku nadrabia i u opiekunki i u nas na podwórku.wyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonie
DagLer
No tak ale majtki użyje ponownie, a pielucha swoje w środowisku zrobi (no chyba, że biodegradowalne), a aktualne upały to będzie pikuś jak się podejścia nie zmieni.wyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonie
Orchidea33
Duze juz sa! Moj jeden na polowkowych wazyl 380gJestem po polowkowych chłopiec 465g a dziewuszka 440g moje klopsiki
W ktorym tygodniu robilas?
Już po ptakach. Zamówiłam majtki. Najwyżej będę zeskrobywaćwyzszosc pieluch do wody nad majtkami jedt taka, ze jak jest kupa to sciagasz (masakra, ale trzeba zrobic) i wyrzucasz. A majtki musisz ogarnsc jak chcesz dalej uzywac. Kupa w basenie na bank sie zdazy, przezycie slabe wiec ja tez bardziej polecam pieluchy. U nas maja wszedzie, nawet w decathlonie
Pamiętaj, że ja na wypizdowiu mieszkam. Do Decathlonu mam 100km
W 21t1dDuze juz sa! Moj jeden na polowkowych wazyl 380g
W ktorym tygodniu robilas?
nieagatka
moja 5 latka chodzi na basen od 4 lat, dwulatka od roku. Obie raz w tygodniu caly rok, plus kilka razy w tyg od czerwca do sierpnia. Wierz mi - przy takiej czestotliwosci zdaza sieu nas na basenie/w basenie jeszcze nigdy kupy nie było. Za to w wannie podczas kąpieli wieczornej często się zdarzało nie raz się wystraszył i zaczął płakać. Tyle ze my dopiero niedawno pojechaliśmy na basen z nim. Niestety podczas covida wszystko zamknęli i Wiktor po prostu nie korzystał jak był malutki. W tym roku nadrabia i u opiekunki i u nas na podwórku.
reklama
Orchidea33
Wow! masz bardzo duzy brzuszek?W 21t1d