Bo o swoich obywateli to nie dbaja tylko o nowych wyborcowBrrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dokladnie tak samo myślę.Bo o swoich obywateli to nie dbaja tylko o nowych wyborcow
bazylia128
Ale masz fajnie owłosiona rękę Lea slodziaczek.Najświeższe, z samolotu, bo właśnie odbyła swoją pierwszą podróż do dziadka
Pchełka216
Natalka też się przekręciła jak skończyła 5 mcy; sana siadła jak skończyła 8; teraz zaczęła stawać a ma 10.5 mca.Ona ciezka i wszystko później robi niż wcześniej ale robi wiec na spokojnie.Lea dopiero zaczęła mocno chytać od 4 miesiąca, a do przewrotu to jeszcze długa droga widzę
Postanowiłam jej jednak z nikim nie porównywać, ostatnio poznałam dziewczynkę i na brzuszek się przekręciła 5 miesięcy i 2 dni, byli wcześniej u fizjo ale wszystko było w porządku, kazała czekać.
DagLer
Ty mnie nie denerwuj, ja na urlopie z mężem i dzieckiem, a zmęczona jestem 100x bardziej niż jak sama ją ogarniamNo odbijam sobie jazdę samochodem hehehe w ciąży już później nie jeździłam jak wypadek spowodowałam. JK się wyrwę z domu to słyszę jakieś newsy w samochodzie Daga słuchaj tego. Jestem w tym szpitalu i stwierdziłam ze kupię sobie książkę. Książka leży a ja śpię. Ile ja tutaj śpię!!!! Kocham spac
DagLer
Nom, a reszta jeszcze fajniejsza Ach ten mój mążAle masz fajnie owłosiona rękę Lea slodziaczek.
bazylia128
Basia mi dużo terazvspi przy tejninfekcji. Wiadomo więcej spi jak Natalka to co mam robić SPIE I JA jak dziecko żebym się za bardzo nie przyzwyczaila bp podobno jutro do domuTy mnie nie denerwuj, ja na urlopie z mężem i dzieckiem, a zmęczona jestem 100x bardziej niż jak sama ją ogarniam
bazylia128
Muszę go sobie jakoś WYOBRAZICNom, a reszta jeszcze fajniejsza Ach ten mój mąż
DagLer
I bardzo dobrze, że domu, koniec urlopu!Basia mi dużo terazvspi przy tejninfekcji. Wiadomo więcej spi jak Natalka to co mam robić SPIE I JA jak dziecko żebym się za bardzo nie przyzwyczaila bp podobno jutro do domu
reklama
bazylia128
Weeeezzz i tak ry że tu cały czas. Ostatni tydzień a nawet półtora to dla mnie jakiś kosmos. Tęsknię za Natalka i ciągle nasza rodzina w rozpadzie. Może nareszcie będziemy razem. Ja już chce tylko mojego starego życia mogę dalej nie spacI bardzo dobrze, że domu, koniec urlopu!