DagLer
Fanka BB :)
Aha, to ja też nie wiedziałamA weź, szkoda gadać . Nic nie wiedziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, to ja też nie wiedziałamA weź, szkoda gadać . Nic nie wiedziałam
Lea dopiero zaczęła mocno chytać od 4 miesiąca, a do przewrotu to jeszcze długa droga widzęEj moja Basia jeszcze nie obraca się sama na brzuszek. A ma już 3 miesiące I 11 dni. Cos jest nie tak? Ledwo co łapie coś na środku jak jej podstawie. Często
Też tak oczy jakby wytrzeszcza. Masakra jak mnie to dziecko stresuje. Ale na śmieje się do zabawki.
Ja pitole, że Ty miałaś czas na radio, ja to ledwo ogarnęłam, że wojna wybuchłaNo ale to chyba też w radiu o tym mówili
No bo to właśnie najgorzej tak dzieci porównywać. Poka LeaLea dopiero zaczęła mocno chytać od 4 miesiąca, a do przewrotu to jeszcze długa droga widzę
Postanowiłam jej jednak z nikim nie porównywać, ostatnio poznałam dziewczynkę i na brzuszek się przekręciła 5 miesięcy i 2 dni, byli wcześniej u fizjo ale wszystko było w porządku, kazała czekać.
Najświeższe, z samolotu, bo właśnie odbyła swoją pierwszą podróż do dziadkaNo bo to właśnie najgorzej tak dzieci porównywać. Poka Lea
No odbijam sobie jazdę samochodem hehehe w ciąży już później nie jeździłam jak wypadek spowodowałam. JK się wyrwę z domu to słyszę jakieś newsy w samochodzie Daga słuchaj tego. Jestem w tym szpitalu i stwierdziłam ze kupię sobie książkę. Książka leży a ja śpię. Ile ja tutaj śpię!!!! Kocham spacJa pitole, że Ty miałaś czas na radio, ja to ledwo ogarnęłam, że wojna wybuchła
To wyrownania niedostaniesz bo 500plus masz przyznany od czerwca a nie lutegoNapisali w marcu że przyznali ten zasiłek od 1 czerwca 2022 do 31 maja 2023 i nic więcej