reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja mam nadzieję że właśnie macica swoczy i nic złego się nie wydarzy ale niepokój jest. Boje się ciągle tego że mogę urodzić wcześniej i tak czekam do w miarę bezpiecznego tygodnia bo oczywiście poczytałam głupot i się denerwuje. Ja mam czasmi takie dni że nic a ostatnio ciągle . Ja wizytę mam dopiero w środę późnym popołudniem ,dam znać. Ja biorę magnez a jak trzeba to i no spe
To mi sie w necie wlaczyly tylko strony ze to normalne w tym okresie ciazy. W pierwszej ciazy to tak jest ze wszystko nowe i dziwne.. Ja pocieszam sie, ze jest dobrze bo nie ma plamien i maluszek sie rusza. Tez biore magnez na wieczór. Ile bierzesz? Ja mam 2 tabletki magne b6 forte. Wczoraj mialam najwiecej i w nocy mi sie pojawilo. Ciekawe czy tak codziennie na wieczor bedzie 🤔

reklama
Dziewczyny my za tydzień zaczynamy rozszerzanie diety Lidusi , od jakich warzyw zacząć??? No I możemy już zacząć podawać kleik ryżowy i kukurydzany w końcu coś innego niż mleko hehe , @fredka84 ty już podajesz inne jedzonko Kajtkowi ? Bo on już 17 tygodni skończył nie?!

Dziewczyny my za tydzień zaczynamy rozszerzanie diety Lidusi , od jakich warzyw zacząć??? No I możemy już zacząć podawać kleik ryżowy i kukurydzany w końcu coś innego niż mleko hehe , @fredka84 ty już podajesz inne jedzonko Kajtkowi ? Bo on już 17 tygodni skończył nie?!
Ja na razie nie rozszerzamy póki nie muszę 😜. Mam dość dużo jego rewelacji żołądkowych i problemów z kupą. Nie dokładam sobie więcej roboty

masz czas. Lepiej poczekac
Tak jeszcze z miesiąc poczekam myślałam sobie. Kajtek ma 4 miesiące i tydzień i jakiś taki malutki mi się wydaje jeszcze ❤️. Jak będzie miał ponad 5 miesięcy to będę mu dokładać jedzonko.
@Kachar właśnie obejrzałam filmik o żywieniu i tam mówili żeby próbować od warzyw jednoskładnikowych a nie od słodkich owoców. Bo dziecko może potem nie chcieć warzyw jak się nauczy słodkiego. Ty pewnie to wiesz bo masz już córę 🤔. Zobacz czy tam dobrze mówią

reklama
Bralqm ja też ten magnez a teraz dr kazała.mi brać magnesol 150 w zależności jak mi twardnieje to raz albo dwa razy dziennie . On jest taki musujący. Ja dodatkowo cały czas też mam mokra bieliznę ,wkładkę i też zastanawiałam się czy to ok. Ale dziewczyny piszą że ok.
To mi sie w necie wlaczyly tylko strony ze to normalne w tym okresie ciazy. W pierwszej ciazy to tak jest ze wszystko nowe i dziwne.. Ja pocieszam sie, ze jest dobrze bo nie ma plamien i maluszek sie rusza. Tez biore magnez na wieczór. Ile bierzesz? Ja mam 2 tabletki magne b6 forte. Wczoraj mialam najwiecej i w nocy mi sie pojawilo. Ciekawe czy tak codziennie na wieczor bedzie 🤔

Do góry