reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja mam nadzieję że właśnie macica swoczy i nic złego się nie wydarzy ale niepokój jest. Boje się ciągle tego że mogę urodzić wcześniej i tak czekam do w miarę bezpiecznego tygodnia bo oczywiście poczytałam głupot i się denerwuje. Ja mam czasmi takie dni że nic a ostatnio ciągle . Ja wizytę mam dopiero w środę późnym popołudniem ,dam znać. Ja biorę magnez a jak trzeba to i no spe
To mi sie w necie wlaczyly tylko strony ze to normalne w tym okresie ciazy. W pierwszej ciazy to tak jest ze wszystko nowe i dziwne.. Ja pocieszam sie, ze jest dobrze bo nie ma plamien i maluszek sie rusza. Tez biore magnez na wieczór. Ile bierzesz? Ja mam 2 tabletki magne b6 forte. Wczoraj mialam najwiecej i w nocy mi sie pojawilo. Ciekawe czy tak codziennie na wieczor bedzie 🤔

reklama
Dziewczyny my za tydzień zaczynamy rozszerzanie diety Lidusi , od jakich warzyw zacząć??? No I możemy już zacząć podawać kleik ryżowy i kukurydzany w końcu coś innego niż mleko hehe , @fredka84 ty już podajesz inne jedzonko Kajtkowi ? Bo on już 17 tygodni skończył nie?!

Dziewczyny my za tydzień zaczynamy rozszerzanie diety Lidusi , od jakich warzyw zacząć??? No I możemy już zacząć podawać kleik ryżowy i kukurydzany w końcu coś innego niż mleko hehe , @fredka84 ty już podajesz inne jedzonko Kajtkowi ? Bo on już 17 tygodni skończył nie?!
Ja na razie nie rozszerzamy póki nie muszę 😜. Mam dość dużo jego rewelacji żołądkowych i problemów z kupą. Nie dokładam sobie więcej roboty

masz czas. Lepiej poczekac
Tak jeszcze z miesiąc poczekam myślałam sobie. Kajtek ma 4 miesiące i tydzień i jakiś taki malutki mi się wydaje jeszcze ❤️. Jak będzie miał ponad 5 miesięcy to będę mu dokładać jedzonko.
@Kachar właśnie obejrzałam filmik o żywieniu i tam mówili żeby próbować od warzyw jednoskładnikowych a nie od słodkich owoców. Bo dziecko może potem nie chcieć warzyw jak się nauczy słodkiego. Ty pewnie to wiesz bo masz już córę 🤔. Zobacz czy tam dobrze mówią

reklama
Bralqm ja też ten magnez a teraz dr kazała.mi brać magnesol 150 w zależności jak mi twardnieje to raz albo dwa razy dziennie . On jest taki musujący. Ja dodatkowo cały czas też mam mokra bieliznę ,wkładkę i też zastanawiałam się czy to ok. Ale dziewczyny piszą że ok.
To mi sie w necie wlaczyly tylko strony ze to normalne w tym okresie ciazy. W pierwszej ciazy to tak jest ze wszystko nowe i dziwne.. Ja pocieszam sie, ze jest dobrze bo nie ma plamien i maluszek sie rusza. Tez biore magnez na wieczór. Ile bierzesz? Ja mam 2 tabletki magne b6 forte. Wczoraj mialam najwiecej i w nocy mi sie pojawilo. Ciekawe czy tak codziennie na wieczor bedzie 🤔

Do góry