reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No i mi przepadło 1500zl😡. Niby miałam 3 miesiące na złożenie drugiego wniosku i ja oczywiście nie wiedziałam. Ja pierd.ole, milion wniosków po jedne pieniądze
Brrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach ;)

Brrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach ;)
Ojej nic nie kumam, czemu dwa wnioski?

No i mi przepadło 1500zl😡. Niby miałam 3 miesiące na złożenie drugiego wniosku i ja oczywiście nie wiedziałam. Ja pierd.ole, milion wniosków po jedne pieniądze
Ukraincom niech dadzą serio nie jestem rasistką i szkoda ich ze względu na tą sytuację u nich ale na Boga oni mają lepiej w Pl niż my

Ej, dziewczyny, urodziłam w lutym i tym samym miesiącu złożyłam wniosek o 500+. Dziś dostalam pierwsze pieniądze, 500zl. Wiecie może czy i kiedy dostanę jakieś wyrównanie? Nie znam się na tych rzeczach i pierwszy raz korzystam z pieniędzy od państwa 🤔. Mam tam dzwonić?
Też dostałam i też tylko 500 zł 😁

reklama
Do góry