reklama
No to może to jest toDziś 6 tydzień mija
ile to trwa? Mi się spać chceNo to może to jest to
bazylia128
Fanka BB :)
Brrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetachNo i mi przepadło 1500zl. Niby miałam 3 miesiące na złożenie drugiego wniosku i ja oczywiście nie wiedziałam. Ja pierd.ole, milion wniosków po jedne pieniądze
Ojej nic nie kumam, czemu dwa wnioski?Brrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach
Ukraincom niech dadzą serio nie jestem rasistką i szkoda ich ze względu na tą sytuację u nich ale na Boga oni mają lepiej w Pl niż myNo i mi przepadło 1500zl. Niby miałam 3 miesiące na złożenie drugiego wniosku i ja oczywiście nie wiedziałam. Ja pierd.ole, milion wniosków po jedne pieniądze
A weź, szkoda gadać . Nic nie wiedziałamBrrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach
DagLer
Fanka BB :)
Też dostałam i też tylko 500 złEj, dziewczyny, urodziłam w lutym i tym samym miesiącu złożyłam wniosek o 500+. Dziś dostalam pierwsze pieniądze, 500zl. Wiecie może czy i kiedy dostanę jakieś wyrównanie? Nie znam się na tych rzeczach i pierwszy raz korzystam z pieniędzy od państwa . Mam tam dzwonić?
reklama
no dokładnie Ukraina lepiej poinformowana niż nie jeden PolakBrrr gno.....je. Ja się spóźniłam z tydzien albo dwa nie wiem ale mi wyrównali. Nikt Ci nie mówił? Patrz ukraincom smsy specjalnie wysłali żeby im nie przepadło i u nas nawet bus podstawiali żeby nie musieli jezdzic i się motać w internetach