reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam kwalifikacje do pełnej plastyki brzucha. Zgadnijcie na kiedy mam termin operacji.....listopad 2025🤣🤣🤣 jakby któraś potrzebowała po porodzie to zapisujcie się zaraz po połogu.

Hehe, fajnie ze się udało, ale ten termin 🤦‍♀️

Jak się cos takiego załatwia, tj. jakie kryteria trzeba spełnić, żeby mieć refundację?

reklama
Dziewczyny robiłam dziś badania przed poniedziałkową wizyta i znów moje CRp w górę , wcześniej było cały czas na granicy 18. Dziś 28 ☹️☹️😡😡 nie mam żadnej infekcji nic mi nie dolega , pozostałe badania w normie ,lekko podwyższone leukocyty e one cały czas na takim samym poziomie od początku ciąży .. oczytalam się o zakażeniach wewnątrz macicznych bezobjawowych 😭 nie wiem co mam myśleć co robić. Wizyta w poniedziałek ,,ja się czuję do dobrze tylko dlaczego stan zapalny CRp ?? Powiedzcie że ktoś tak miał !! W ogóle badaliscie CRp w ciąży czy tylko morfologię
Ja miałam podwyższone CRP, lekarze mówili, że w ciąży to luz, a miałam wyższe dużo niż Ty 😉 Także spokojnie 🌞

Ja miałam podwyższone CRP, lekarze mówili, że w ciąży to luz, a miałam wyższe dużo niż Ty 😉 Także spokojnie 🌞
Naprawde ,,ja już tak czytam głupoty , nawe.t wczoraj mnie. Ruch bolał cały dzień . Ale chyba z tego co się naczytałam , idę w poniedziałek na wizytę , zobaczymy co powie. Generalnie moje CRp było od początku na poziomie 18. Teraz jeszcze w górę skoczyło .. boje się by się nie wdała infekcja by nie urodzić za wcześnie , i żeby bo zdrowe było..ten internet to zmora ....☹️☹️

Cześć dziewczyny😘😘 dzwoniłam wczoraj do kliniki( w sprawie o której kiedyś pisałam co do adopcji Zarodków która zaznaczyłam w umowie) i sprawa wygląda tak że nie ma się to do niczego, ponieważ w momencie gdy rezygnuje się z Zarodków czyli np nie płaci się za przechowywanie czy po prostu nie chce się już ich dalej transferować to przyjeżdża się do kliniki i podpisuje dokument że "rezygnujesz" z Zarodków i wtedy określasz czy oddajesz do badań/ adopcji, bez tego nie mogą ich przeznaczyć do adopcji... Także kamień spadł mi z serca 🥰 tak trochę z innej beczki-Mąż zaczął myśleć o drugim w tedy kiedy to ja podchodzę do tego na nie.. Strony się odwróciły 🤷 zobaczymy co los przyniesie🤷🤷
Co tam u Ciebie @DagLer? Jak dzidzi? Pochwal się zdjęciem

A tak w ogóle mała od czwartku była strasznie niespokojna a dziś to była masakra płacz wniebogłosy aż była cała bordowa i nie mogłam jej uspokoić dopiero po pół godziny zdałam sobie sprawę że przebiły jej się dwa dolne zęby jedynki widziałam już wcześniej że coś tam się kłuję ale nie sądziłam że tak szybko jej się przebijają🤦‍♀️ dałam jej Apap i posmarowałam bobodent Przespałaś się 40 minut i już jest lepiej ale cały czas jest niespokojna i jeszcze do tego biegunka nam doszła

A tak w ogóle mała od czwartku była strasznie niespokojna a dziś to była masakra płacz wniebogłosy aż była cała bordowa i nie mogłam jej uspokoić dopiero po pół godziny zdałam sobie sprawę że przebiły jej się dwa dolne zęby jedynki widziałam już wcześniej że coś tam się kłuję ale nie sądziłam że tak szybko jej się przebijają🤦‍♀️ dałam jej Apap i posmarowałam bobodent Przespałaś się 40 minut i już jest lepiej ale cały czas jest niespokojna i jeszcze do tego biegunka nam doszła
biegunki przy zebach sa normane. Uwazaj na osparzenia, bo i kupa i siku maja bardziej kwasny odczyn wiec przy zabkowaniu warto czesciej zmieniac pieluche zeby jej nie odparzylo. Masakra szybko zaczyna, wspolczuje. U nas zabkowanie to koszmar.

biegunki przy zebach sa normane. Uwazaj na osparzenia, bo i kupa i siku maja bardziej kwasny odczyn wiec przy zabkowaniu warto czesciej zmieniac pieluche zeby jej nie odparzylo. Masakra szybko zaczyna, wspolczuje. U nas zabkowanie to koszmar.
czy u Was już piątki są? Bo kojarzę ze młodsza jest z 1 czerwca? U nas na dniach wykluje się pierwsza piątka, a ma 20 miesiecy

reklama
Do góry