reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda 1234 Możesz jeszcze zrobić OB. Ono też mówi o stanie zapalnym.
Hej tak pracuje i za każdym razem bada szyjkę i wszystko dokładnie , wizytę mam w poniedziałek . Dr bada wszystko i śluz i pH taka dokładna jest raczej wie przez co przeszliśmy. Nie czytam już na necie .w poniedziałek zobaczymy co powie. Tak sobie myślę że ostatnio możni dokuczają mi zatoki , może to przez to

reklama
Hej tak pracuje i za każdym razem bada szyjkę i wszystko dokładnie , wizytę mam w poniedziałek . Dr bada wszystko i śluz i pH taka dokładna jest raczej wie przez co przeszliśmy. Nie czytam już na necie .w poniedziałek zobaczymy co powie. Tak sobie myślę że ostatnio możni dokuczają mi zatoki , może to przez to
ja miałam często zatoki zatkane(ale bez kataru) i krew z nosa leciała. Takie uroki ciąży. Również miałam zespół cieśni nadgarstka który mi strasznie doskwierał zwłaszcza w nocy jak brały bóle nadgarstków i musiały minąć długie minuty by ból odszedł a czucie dłoni wróciło. Po porodzie przeszło.

ja miałam często zatoki zatkane(ale bez kataru) i krew z nosa leciała. Takie uroki ciąży. Również miałam zespół cieśni nadgarstka który mi strasznie doskwierał zwłaszcza w nocy jak brały bóle nadgarstków i musiały minąć długie minuty by ból odszedł a czucie dłoni wróciło. Po porodzie przeszło.
Mnie za to w nocy bolą kości udowe i ciągle się przekręcam z boku na bok bo boli by zmie ich pozycję ,, i kolano jak długo nie prostuje to potem boli przy prostowaniu. Ból mija jak to rozchodze,,tłumacze siebie że nic się w macicy nie dzieje złego że to coś innego ..napewno poproszę dr o wizyty co 2 tygodnie nie co trzy. Zobaczymy co wyjdzie w poniedziałek ,co z szyjka itp ??? Mam nadzieję że wszystko ok ,,

A tak na marginesie CRp zrobiłam sama ,dr nie zleciła , po badaniach krwi i moczu nic nie wychodzi ,,zrobiłam sama z siebie by zobaczyć czy nadal jest na poziomie 17.!!! Gdybym nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała ,, ob przy podwySzonym CRp ok.

Mnie za to w nocy bolą kości udowe i ciągle się przekręcam z boku na bok bo boli by zmie ich pozycję ,, i kolano jak długo nie prostuje to potem boli przy prostowaniu. Ból mija jak to rozchodze,,tłumacze siebie że nic się w macicy nie dzieje złego że to coś innego ..napewno poproszę dr o wizyty co 2 tygodnie nie co trzy. Zobaczymy co wyjdzie w poniedziałek ,co z szyjka itp ??? Mam nadzieję że wszystko ok ,,
moja szyjka to puścić nie chciała ale to inna historia, ja nie miałam w ogóle problemów z brzuchem/macica, skurczów przepowiadających tez nie. Nie wiem co to twardnienie brzucha. Jak pojechałam na wywoływanie porodu pani się mnie pyta czy czuje skurcze a ja jak one wygladaja. Kiedy na ktg coś się mocnego zapisywało to pani macala macice czy faktycznie nic nie czułam. No i możliwe ze przez to ze macica nie ćwiczyła skurcze parte skończyły się szybko bo macica się zmęczyła i poród zaczął się wyciszać - decyzja o cc

Dziewczyny mam kwalifikacje do pełnej plastyki brzucha. Zgadnijcie na kiedy mam termin operacji.....listopad 2025🤣🤣🤣 jakby któraś potrzebowała po porodzie to zapisujcie się zaraz po połogu.
Ja sobie tak pomyślałam w kontekście tutejszego leczenia niepłodności... lepiej zapisać się w kolejkę zanim jeszcze zacznie się starania, na wszelki wypadek, bo czekać można do menopauzy :-(

Ja sobie tak pomyślałam w kontekście tutejszego leczenia niepłodności... lepiej zapisać się w kolejkę zanim jeszcze zacznie się starania, na wszelki wypadek, bo czekać można do menopauzy :-(
Sama nie wiem co o tym myśleć 🤷
i tak zajebiscie!! Bedziesz miec kaloryfer! 😆
Haha. Szczerze chciałam za dwa lata. Nie mogę operować takiego flaka, trzeba najpierw wzmocnić mięśnie aby rzeczywiście był fajny efekt. Zresztą zobaczcie jaki brzydal ten mój brzuch 🤦 na stojąco bardziej wystaje, jest taki ciążowy.

Załączniki

• IMG_20220603_170918.jpg
    IMG_20220603_170918.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry