reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Magda 1234 Możesz jeszcze zrobić OB. Ono też mówi o stanie zapalnym.
Hej tak pracuje i za każdym razem bada szyjkę i wszystko dokładnie , wizytę mam w poniedziałek . Dr bada wszystko i śluz i pH taka dokładna jest raczej wie przez co przeszliśmy. Nie czytam już na necie .w poniedziałek zobaczymy co powie. Tak sobie myślę że ostatnio możni dokuczają mi zatoki , może to przez to

reklama
Hej tak pracuje i za każdym razem bada szyjkę i wszystko dokładnie , wizytę mam w poniedziałek . Dr bada wszystko i śluz i pH taka dokładna jest raczej wie przez co przeszliśmy. Nie czytam już na necie .w poniedziałek zobaczymy co powie. Tak sobie myślę że ostatnio możni dokuczają mi zatoki , może to przez to
ja miałam często zatoki zatkane(ale bez kataru) i krew z nosa leciała. Takie uroki ciąży. Również miałam zespół cieśni nadgarstka który mi strasznie doskwierał zwłaszcza w nocy jak brały bóle nadgarstków i musiały minąć długie minuty by ból odszedł a czucie dłoni wróciło. Po porodzie przeszło.

ja miałam często zatoki zatkane(ale bez kataru) i krew z nosa leciała. Takie uroki ciąży. Również miałam zespół cieśni nadgarstka który mi strasznie doskwierał zwłaszcza w nocy jak brały bóle nadgarstków i musiały minąć długie minuty by ból odszedł a czucie dłoni wróciło. Po porodzie przeszło.
Mnie za to w nocy bolą kości udowe i ciągle się przekręcam z boku na bok bo boli by zmie ich pozycję ,, i kolano jak długo nie prostuje to potem boli przy prostowaniu. Ból mija jak to rozchodze,,tłumacze siebie że nic się w macicy nie dzieje złego że to coś innego ..napewno poproszę dr o wizyty co 2 tygodnie nie co trzy. Zobaczymy co wyjdzie w poniedziałek ,co z szyjka itp ??? Mam nadzieję że wszystko ok ,,

A tak na marginesie CRp zrobiłam sama ,dr nie zleciła , po badaniach krwi i moczu nic nie wychodzi ,,zrobiłam sama z siebie by zobaczyć czy nadal jest na poziomie 17.!!! Gdybym nie zrobiła to bym nawet nie wiedziała ,, ob przy podwySzonym CRp ok.

Mnie za to w nocy bolą kości udowe i ciągle się przekręcam z boku na bok bo boli by zmie ich pozycję ,, i kolano jak długo nie prostuje to potem boli przy prostowaniu. Ból mija jak to rozchodze,,tłumacze siebie że nic się w macicy nie dzieje złego że to coś innego ..napewno poproszę dr o wizyty co 2 tygodnie nie co trzy. Zobaczymy co wyjdzie w poniedziałek ,co z szyjka itp ??? Mam nadzieję że wszystko ok ,,
moja szyjka to puścić nie chciała ale to inna historia, ja nie miałam w ogóle problemów z brzuchem/macica, skurczów przepowiadających tez nie. Nie wiem co to twardnienie brzucha. Jak pojechałam na wywoływanie porodu pani się mnie pyta czy czuje skurcze a ja jak one wygladaja. Kiedy na ktg coś się mocnego zapisywało to pani macala macice czy faktycznie nic nie czułam. No i możliwe ze przez to ze macica nie ćwiczyła skurcze parte skończyły się szybko bo macica się zmęczyła i poród zaczął się wyciszać - decyzja o cc

Dziewczyny mam kwalifikacje do pełnej plastyki brzucha. Zgadnijcie na kiedy mam termin operacji.....listopad 2025🤣🤣🤣 jakby któraś potrzebowała po porodzie to zapisujcie się zaraz po połogu.
Ja sobie tak pomyślałam w kontekście tutejszego leczenia niepłodności... lepiej zapisać się w kolejkę zanim jeszcze zacznie się starania, na wszelki wypadek, bo czekać można do menopauzy :-(

Ja sobie tak pomyślałam w kontekście tutejszego leczenia niepłodności... lepiej zapisać się w kolejkę zanim jeszcze zacznie się starania, na wszelki wypadek, bo czekać można do menopauzy :-(
Sama nie wiem co o tym myśleć 🤷
i tak zajebiscie!! Bedziesz miec kaloryfer! 😆
Haha. Szczerze chciałam za dwa lata. Nie mogę operować takiego flaka, trzeba najpierw wzmocnić mięśnie aby rzeczywiście był fajny efekt. Zresztą zobaczcie jaki brzydal ten mój brzuch 🤦 na stojąco bardziej wystaje, jest taki ciążowy.

Załączniki

• IMG_20220603_170918.jpg
    IMG_20220603_170918.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry