reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
czy u Was już piątki są? Bo kojarzę ze młodsza jest z 1 czerwca? U nas na dniach wykluje się pierwsza piątka, a ma 20 miesiecy
tak z 1.06 jest. I nie, ida 4ki, druga wychodzi, zostaly 2. Zaczela zabkowac majac 11 miesiecy i niestety jest to u niej bardzo bolesne, wiec nie spieszno mi do kolejnych zebow 🤦🏻‍♀️

tak z 1.06 jest. I nie, ida 4ki, druga wychodzi, zostaly 2. Zaczela zabkowac majac 11 miesiecy i niestety jest to u niej bardzo bolesne, wiec nie spieszno mi do kolejnych zebow 🤦🏻‍♀️
o to nam faktycznie szybko poszło, brak nam tylko piątek. 16 zębów na stanie IMG_5199.JPG

O tuz to!
Wiesz ze moja Miska zwariowala i codziennie chodzi spac coraz pozniej wczoraj ok.11 po 8 godz od wstania po drzemce🤦‍♀️ alez wczorah mnie wykonczyla.Mysle ze babki w banku ja zauroczyly🥴
hehe dorasta dziewczyna 😁 o której wstaje? Ja nie wiem jak to u nas bedzie, Natalka ma 10 mcy i nadal ma 3 drzemki( ale tak po 20-50min). chodzi Spac ok.19 i wstaje ok 5 a jak łaskawa to 6 ( pomijam z 4-5 razy przebudzanie i cycanie w nocy)

hehe dorasta dziewczyna 😁 o której wstaje? Ja nie wiem jak to u nas bedzie, Natalka ma 10 mcy i nadal ma 3 drzemki( ale tak po 20-50min). chodzi Spac ok.19 i wstaje ok 5 a jak łaskawa to 6 ( pomijam z 4-5 razy przebudzanie i cycanie w nocy)
Teraz po 7 raz nawet wstala przed 9😱 wole zeby wstala wczesnie i wczesniej chodzila spac.Mam tyle prasowania i nie mam kiedy tego zrobic bo jak ma drzemke to na szybko cos ogarne -pranie obiad i ide do niej.A lachy sie mnoza🤦‍♀️🤦‍♀️

Teraz po 7 raz nawet wstala przed 9😱 wole zeby wstala wczesnie i wczesniej chodzila spac.Mam tyle prasowania i nie mam kiedy tego zrobic bo jak ma drzemke to na szybko cos ogarne -pranie obiad i ide do niej.A lachy sie mnoza🤦‍♀️🤦‍♀️
proste. Nie prasuj 😀 u nas prasowanie od wielkiego dzwonu. pomnij ze jak ona Wstanie o 5 to Ty tez:) I jak wstaiesz tej 5 to ja pójdzie spać o 20 to już Ci się nic nie będzie chcialo...

proste. Nie prasuj 😀 u nas prasowanie od wielkiego dzwonu. pomnij ze jak ona Wstanie o 5 to Ty tez:) I jak wstaiesz tej 5 to ja pójdzie spać o 20 to już Ci się nic nie będzie chcialo...
Ja jestem ranny ptaszek wiec wole wstac wczesniej i zeby wczesniej sie klasc😆no tak ja to sobie moge chciac🤣 ja lubie prasowac-zwlaszcza jej ciuszki.

moze warto klasc ja ciut pozniej zeby wstawala o jakiejs ludzkiej godzine 😆 5h to srodek nocy 🤣

reklama
a @fredka84 to nie? wracać bo nudy...nie ma czego na drzemkach czytać;)
Ja jestem, jestem. Ale nie chce mi się pisać bo mnie życie wykańcza 🤦. Kajtek ciąglea problemy z kupa i brzuchem ,często ryczy, ogólnie jest bardzo wymagający. No powiecie, przecież to dziecko. No wiem, ale mnie to już wszystko męczy. Czekam na swój i jego lepszy humor

Do góry