reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas to chyba są kolki bo mały płacze wieczorami wniebogłosy od niedzieli 😔. Masakra. Pomaga tylko kąpiel. Po 21-szej mały usypia ze zmęczenia od płaczu.
Te kolki mogly dopiero teraz się pojawić? Ja już sama nie wiem o co chodzi
poczytaj o Purple crying to nie musza być kolki. Nasz tez płakał bez powodu właśnie wieczorami i ze zmęczenia padał. Było to powtarzalne dzień w dzień

reklama
Właśnie poczytałam. Może i u nas to ten purple crying🤔. Wszystko pasuje 🤔
Jessssui, kto zrozumie niemowlaka 🤷
Moj tato twierdzi ze pediatra i weterynarz to najmadrzejsi ludzie bo ani zwierze ani male dziecie nie powie co mu dolega-cos w tym jest👌
Werka juz niedlugo Kajtus bedzie w tych bezpiecznych miesiacach-chodzi mi o kolki.Plakac bedzie i tak a Ty bedziesz wlosy z glowy wyrywac bo nie bedziesz wiedziala o co kaman🤷‍♀️
Moja ma prawie 11 miesc.a dzis tylko otworzyla oko i juz marudzi z wymiana na swoje gadanie.Raz placze-no poplakuje-raz gada jak najeta.Jesc nie chiala chociaz glodna jak pies bo ostatni posilek-butla-byla o 1.20 w nocy.A ona teraz dopiero zjadla i zasnela.

U nas to chyba są kolki bo mały płacze wieczorami wniebogłosy od niedzieli 😔. Masakra. Pomaga tylko kąpiel. Po 21-szej mały usypia ze zmęczenia od płaczu.
Te kolki mogly dopiero teraz się pojawić? Ja już sama nie wiem o co chodzi
Dajesz jakieś leki? Jeśli tak to odstaw, ja uważam że one wcale nie są potrzebne, a oleje w nich zawarte mogą powodować ból brzucha. Nawet witaminę D możesz na chwilę odstawić.

Dajesz jakieś leki? Jeśli tak to odstaw, ja uważam że one wcale nie są potrzebne, a oleje w nich zawarte mogą powodować ból brzucha. Nawet witaminę D możesz na chwilę odstawić.
a od urodzenia dziecka jakie leki/witaminy suplementy powinno się podawac?? I jakie dawki?

Załączniki

• Screenshot_20220507-092850_Chrome.jpg
    Screenshot_20220507-092850_Chrome.jpg
    279,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dziewczyny czy Wy tez w ciazy sprzatalyscie mieszkania? Nie mowie o myciu okien, noszeniu jakis ciezkich rzeczy, ale takie ogolne sprzatanie. Lazienka, kurze itp.
Dzis mama mnie zrugala, ze nie powinnam 🤦‍♀️ a ja nie umiem tak siedziec i nic nie robic... przeciez 9 mcy lezec nie bede a lekarz twierdzi, ze ciaza jest niskiego ryzyka. Sprzątam powoli z czestym odpoczynkiem no ale cos tam robie w domu ;)

Do góry