reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Poszlam dzisiaj do 5.10.15.i przepadlam🤦‍♀️dobrze ze to dziadki stawiali hehe.
Bylam sama na zakupach ale to wygoda.Najsmieszniejsze ze ja niby biegusiem bo tam tesknota napewno ze strony corci za mamusia-bo na odwrot to rzecz jasna😊a tu przyjezdzam a moja corcia mnie olala🥴 Mama mowi ze nawet nie pisnela jak mbie nie bylo.
Z jednej strony to fajnie ze ona nie ma tego leku separacyjnego-nie boi sie nikogo kto chce to ja bierze-szybciej mi sie w zlobku noze zaklimatyzuje.ale z drugiej strony no jak moze nie tesknic za mama skoro ta mama tak teskni😅
P.s.maz nie mogl spac w samotnosci-teskni hehehe i gada przez tel.jak zbity pies🤣

Bylam sama na zakupach ale to wygoda.Najsmieszniejsze ze ja niby biegusiem bo tam tesknota napewno ze strony corci za mamusia-bo na odwrot to rzecz jasna😊a tu przyjezdzam a moja corcia mnie olala🥴 Mama mowi ze nawet nie pisnela jak mbie nie bylo.
Z jednej strony to fajnie ze ona nie ma tego leku separacyjnego-nie boi sie nikogo kto chce to ja bierze-szybciej mi sie w zlobku noze zaklimatyzuje.ale z drugiej strony no jak moze nie tesknic za mama skoro ta mama tak teskni😅
P.s.maz nie mogl spac w samotnosci-teskni hehehe i gada przez tel.jak zbity pies🤣
a na ile go samego zostawiłaś 🤣

No widzisz, te chłopy to jednak sami nawet spać nie umieją 😜. Ta rozłąka na dobre wam wyjdzie, zobaczysz 😊
Co tam fajnego niuni kupiłaś? Ja do najbliższego sensownego sklepu mam 70-80km🤦. Ale ja na razie na olx buszuję i dziś kupiłam małemu 4 fajne komplety, spodnie z bluzą. Na zdjęciach jak nowe, zobaczymy co przyjdzie

Dziewczyny muszę się pożalić. Dziś 18+3, do tej pory na lutinusie 3 x dziennie. Dr kazala zbadac dzis że powinno rosnąć. Tydzień temu 55, dziś 27.... miałam nadzieję że zacznę schodzic zupełnie a tu wygląda że znów zwiększy mi dr dawki😢

No widzisz, te chłopy to jednak sami nawet spać nie umieją 😜. Ta rozłąka na dobre wam wyjdzie, zobaczysz 😊
Co tam fajnego niuni kupiłaś? Ja do najbliższego sensownego sklepu mam 70-80km🤦. Ale ja na razie na olx buszuję i dziś kupiłam małemu 4 fajne komplety, spodnie z bluzą. Na zdjęciach jak nowe, zobaczymy co przyjdzie
Ja leginsy i body.Przed swietami nakupilam jej w c&a ciuszkow.no ale wiadomo ciagle malo mam wrazenie no i rosnie jak na drozdzach.
Ja kupilam na vinted kurtke zimowa i dzinsowke.no i takie dwa superowe sweterki i bluze.nie licze 2 spodniczek😅
Oj dobrze nam zrobi ta rozlaka tylko ciekawe na jak dlugo

Kuwaaaa no muszę urodzić bo zaraz nie będę się miała do kogo odzywać 🤣🤣🤣dziś zjebałam kuzynkę bo tak jest wścibska i męcząca że nie mogłam już znieść tych pytań. Ile można pisać wiadomości co tam jak tam tym bardziej że już przestałam odpisywać bo czułam się osaczona to wiecie co zrobiła zadzwoniła do mamy co u mnie bo jej nie odpisałam. Mama oczywiście grzecznie odpowiedziała jej na wszystkie pytania. Jak ona była w ciąży to ja jej nie pisałam codziennie pytań typu co tam czy co mówił lekarz ona wszystko robiła w tajemnicy a ja mam się ze wszystkiego tłumaczyć no chyba nie. Jestem podła czy mam rację? 🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny muszę się pożalić. Dziś 18+3, do tej pory na lutinusie 3 x dziennie. Dr kazala zbadac dzis że powinno rosnąć. Tydzień temu 55, dziś 27.... miałam nadzieję że zacznę schodzic zupełnie a tu wygląda że znów zwiększy mi dr dawki😢
mialas plamenia albo cokolwiek innego na poczatku? Po co taka dawka na tym etapie?

Do góry