reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Aha, rozumiem wszystko. To w przyszłym roku będziemy jeździć 😊
Do poczytania bo właśnie też zgłębiam temat przewożenia mojego maluszka😉

Dziewczyny od kilku dni boli mnie zewnętrzna strona lewej piersi zwlaszcza jak kaszlne, podnoszę sie z lozka. Czy to normalne czy kontaktowac sie z lekarzem? Myslalam, ze moze piersi rosna i bola ale ewidentnie tylko jedna piers tak boli..

Ja też obejrzałam w końcu cos na Netflixie. Widziałaś Zachowaj spokój? Bardzo chwalony polski serial a wg mnie to taki lepszy średniak.
Obejrzalam z ciekswosci i sie zalamalam,strata czasu ,ani kupy ani doopy sie ten film wg mnie nie trzyma.Aktorska masakra,jakby ich wszystkich z ulicy wzieli a zakonczenie to juz wogole.Porazka totalna.Ale tak sie konczy to wlasnie jak sie robi film na podstawie ksiazki i wycina wątki i sceny.

Jak ktos jeszcze nie ogladal polecam Homeland, Anatomie skandalu mozna obejrzec.

"Jedz,modl sie ,kochaj "z Julia Roberts,tez fajny babski film.

Dziewczyny od kilku dni boli mnie zewnętrzna strona lewej piersi zwlaszcza jak kaszlne, podnoszę sie z lozka. Czy to normalne czy kontaktowac sie z lekarzem? Myslalam, ze moze piersi rosna i bola ale ewidentnie tylko jedna piers tak boli..
Ja bym się skontaktowała z lekarzem 😉

Kochane, czy pierwsze ruchy dziecka - takie stuknięcia, bulgotania, pulsowanie miejscami - to sie czuje tak normalnie czy tylko po przyłożeniu ręki do brzucha? Bo ja czuje to wszystko tylko jak przykładam dłoń do brzucha i to wieczorami. I nie wiem czy czuje dziecko czy to tylko moja "chcę już poczuć"(dziś 18+3tc, w sumie 1.tak wysoka ciąża) ... pytam, bo lekarz będzie mnie pytał a ja nigdy nie wiem co powiedzieć 😀

Kochane, czy pierwsze ruchy dziecka - takie stuknięcia, bulgotania, pulsowanie miejscami - to sie czuje tak normalnie czy tylko po przyłożeniu ręki do brzucha? Bo ja czuje to wszystko tylko jak przykładam dłoń do brzucha i to wieczorami. I nie wiem czy czuje dziecko czy to tylko moja "chcę już poczuć"(dziś 18+3tc, w sumie 1.tak wysoka ciąża) ... pytam, bo lekarz będzie mnie pytał a ja nigdy nie wiem co powiedzieć 😀
Ja np.poczulam pierwsze ruchy w 14 tyg.to takie motylki w brzuchu a przez reke nic nie czulam.tylko w srodku.nie wiem od czego to zalezy

reklama
ja tyko czułam w środku właśnie w 18tyg takie trzepotki. Na czucie pod dłonią za wcześnie jest za mały

Do góry