Taaak, Damięcki pokazał co potrafi . Ja byłam w szoku, że to onseriale ma ok, filmy ogladam tam rzadko. Polskich od lat wcale, skusilam sie jedynie za namowa meza na Furie z Damieckim. Spoko rola mu wyszla moim zdaniem.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak, Damięcki pokazał co potrafi . Ja byłam w szoku, że to onseriale ma ok, filmy ogladam tam rzadko. Polskich od lat wcale, skusilam sie jedynie za namowa meza na Furie z Damieckim. Spoko rola mu wyszla moim zdaniem.
noo ja mialam go za takie chloptasia, a tu fajnie gra takiego kafara bez mozguTasak, Damięcki pokazał co potrafi . Ja byłam w szoku, że to on
Au Basis ie poprawilo po kroplach. Mam nadzieje ze tak juz bedzie. Jutro z nia jade na i usg bioderek.Dobra jest. Kajtek podobnie wygląda . Właśnie mi od dwóch dni mocno płacze wieczorami. Uspokaja się tylko jak go kąpiemy, a przecież nie będzie siedział w wodzie do północy
To do @Kasiekt
A u mnie kuwa sajgon w domu od niedzieli. Mały ciągle stęka a wieczorami płacze po kilka godzin. Wypada że może mieć skok rozwojowy albo kolkę wieczorem. Już sama nie wiem. Lepiej żeby to był skok, bo on zaraz minie i będę miała znów swoje dziecko, bo teraz go normalnie nie poznajęAu Basis ie poprawilo po kroplach. Mam nadzieje ze tak juz bedzie. Jutro z nia jade na i usg bioderek.
Wow, ale masz stresu co nie. Który masz teraz tydzień?Ja już po ktg. Skurczy nie ma. Usg też ok dużo wód płodowych powiedziała że może tam jeszcze pływać żabka krytą 9tego spowrotem na ktg. Rozwarcie bezmiennie 4 cm
nosz kuwaaaa mówię Ci jeszcze lekarz mój mi nie odpisuje wrócił z urlopu chyba muszę pomoc mu się odnaleźć dziś 38i5Wow, ale masz stresu co nie. Który masz teraz tydzień?