reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dobra jest😂. Kajtek podobnie wygląda 😂. Właśnie mi od dwóch dni mocno płacze wieczorami. Uspokaja się tylko jak go kąpiemy, a przecież nie będzie siedział w wodzie do północy 🤦
To do @Kasiekt

Ostatnia edycja:
@Orchidea33 dzisiaj poszla paczka do ciebie. Nie mialam do ciebie maila i nr telefony to zmysl;ilam.Mysleze nie bedzie problemu. Nie ma tego za duzo. 1 torba bopodzielilam WAS NA DWIE. Druga osobo do ciebie mialam nr telefonu. Paczka juposzla. Ja weekend grillowalam. Wogole bylo cudownie. Mialam Łukasza w domu. Upieklam chleb z ziolami ;)

Au Basis ie poprawilo po kroplach. Mam nadzieje ze tak juz bedzie. Jutro z nia jade na i usg bioderek.
A u mnie kuwa sajgon w domu od niedzieli. Mały ciągle stęka a wieczorami płacze po kilka godzin. Wypada że może mieć skok rozwojowy albo kolkę wieczorem. Już sama nie wiem. Lepiej żeby to był skok, bo on zaraz minie i będę miała znów swoje dziecko, bo teraz go normalnie nie poznaję

Ja już po ktg. Skurczy nie ma. Usg też ok dużo wód płodowych powiedziała że może tam jeszcze pływać żabka krytą 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️9tego spowrotem na ktg. Rozwarcie bezmiennie 4 cm 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Do góry