reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@bazylia128 jak Basia po nowych kropelkach?
Bardzo dobrze. Teraz prawie nic nie placze. Ja dzisiaj bylam sama w domu bo Łukasz pojechał po garnitur do rzgowa na komunię Jasia. Wybierałam zdjęcia Basi do wywołania i wpadły mi zdjęcia jakie sobie zrobiłam w ciąży:) uwaga 😂 😂 😂 Moja sesja ciążowa :)

Załączniki

• image000000(3).jpg
    image000000(3).jpg
    108,9 KB · Wyświetleń: 85
  • image000000(4).jpg
    image000000(4).jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 93
Dałam radę je same wykapac. Masakra. A później mialam chwilę dla siebie i włączyłam dokument na netflix z marlyn Monroe i umiliła sobie czas 😍 teściowa w domu robi ciasto z rabarbarem to się dzisiaj objem jak prosiak ;)

Załączniki

• received_694804225073483.jpeg
    received_694804225073483.jpeg
    215,7 KB · Wyświetleń: 72
Dałam radę je same wykapac. Masakra. A później mialam chwilę dla siebie i włączyłam dokument na netflix z marlyn Monroe i umiliła sobie czas 😍 teściowa w domu robi ciasto z rabarbarem to się dzisiaj objem jak prosiak ;)
Tyyy, no takiej sesji jeszcze nie widziałam 😂. I makijaż nie potrzebny ani nic 😂
Wow, szacun za kąpiel dziewczyn🏅. Ja się boję Kajtka sama kąpać i nawet nie próbuję się do tego zabierać. Placka nie ma = Kajtek ma dzień brudasa 😜. Dziś mi znów stękał aż pierdziochy poszły 🤦. A wyginał się że szok 🤦

Aha, i nie wiem czy już pisałam, ale włączyłam sobie 365 dni. Tę drugą część.
Wytrzymałam18 minut. A przez ten czas było chyba z 10 scen seksu🤦. Zero fabuły 🤷. Chyba się starzeję bo ten film mnie pokonał 🤦

Aha, i nie wiem czy już pisałam, ale włączyłam sobie 365 dni. Tę drugą część.
Wytrzymałam18 minut. A przez ten czas było chyba z 10 scen seksu🤦. Zero fabuły 🤷. Chyba się starzeję bo ten film mnie pokonał 🤦
No mialamnpisac do Ciebie ze zero fabuła A później się rozkręcił. Ja obejrzałam i fajnie bo mi popatrzeć jak sobie kobiety spędzają czas. Chodzą, drinki pije, jedzą spokojnie PRZY STOLE, w restauracji czytają menu, JPRDL ja jem w biegu A mój OZI mi mało palca ostatnio nie połknął jak mu w biegu na schodach parówkę dawałam :)

reklama
Do góry