reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@bazylia128 jak Basia po nowych kropelkach?
Bardzo dobrze. Teraz prawie nic nie placze. Ja dzisiaj bylam sama w domu bo Łukasz pojechał po garnitur do rzgowa na komunię Jasia. Wybierałam zdjęcia Basi do wywołania i wpadły mi zdjęcia jakie sobie zrobiłam w ciąży:) uwaga 😂 😂 😂 Moja sesja ciążowa :)

Załączniki

• image000000(3).jpg
    image000000(3).jpg
    108,9 KB · Wyświetleń: 82
  • image000000(4).jpg
    image000000(4).jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 91
Dałam radę je same wykapac. Masakra. A później mialam chwilę dla siebie i włączyłam dokument na netflix z marlyn Monroe i umiliła sobie czas 😍 teściowa w domu robi ciasto z rabarbarem to się dzisiaj objem jak prosiak ;)

Załączniki

• received_694804225073483.jpeg
    received_694804225073483.jpeg
    215,7 KB · Wyświetleń: 67
Dałam radę je same wykapac. Masakra. A później mialam chwilę dla siebie i włączyłam dokument na netflix z marlyn Monroe i umiliła sobie czas 😍 teściowa w domu robi ciasto z rabarbarem to się dzisiaj objem jak prosiak ;)
Tyyy, no takiej sesji jeszcze nie widziałam 😂. I makijaż nie potrzebny ani nic 😂
Wow, szacun za kąpiel dziewczyn🏅. Ja się boję Kajtka sama kąpać i nawet nie próbuję się do tego zabierać. Placka nie ma = Kajtek ma dzień brudasa 😜. Dziś mi znów stękał aż pierdziochy poszły 🤦. A wyginał się że szok 🤦

Aha, i nie wiem czy już pisałam, ale włączyłam sobie 365 dni. Tę drugą część.
Wytrzymałam18 minut. A przez ten czas było chyba z 10 scen seksu🤦. Zero fabuły 🤷. Chyba się starzeję bo ten film mnie pokonał 🤦

Aha, i nie wiem czy już pisałam, ale włączyłam sobie 365 dni. Tę drugą część.
Wytrzymałam18 minut. A przez ten czas było chyba z 10 scen seksu🤦. Zero fabuły 🤷. Chyba się starzeję bo ten film mnie pokonał 🤦
No mialamnpisac do Ciebie ze zero fabuła A później się rozkręcił. Ja obejrzałam i fajnie bo mi popatrzeć jak sobie kobiety spędzają czas. Chodzą, drinki pije, jedzą spokojnie PRZY STOLE, w restauracji czytają menu, JPRDL ja jem w biegu A mój OZI mi mało palca ostatnio nie połknął jak mu w biegu na schodach parówkę dawałam :)

reklama
Do góry