reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tyyy, no takiej sesji jeszcze nie widziałam 😂. I makijaż nie potrzebny ani nic 😂
Wow, szacun za kąpiel dziewczyn🏅. Ja się boję Kajtka sama kąpać i nawet nie próbuję się do tego zabierać. Placka nie ma = Kajtek ma dzień brudasa 😜. Dziś mi znów stękał aż pierdziochy poszły 🤦. A wyginał się że szok 🤦
Ja też myślałam kiedyś że nie dam rady ale Natusi się dzisiaj ewidentnie nudziło i zrobiłam jej panie w wannie, nawrucqlam kaczuszek a w międzyczasie w wannienience Basiebwykapalam. Tylko to był już hardcore bo nauczone ze po kąpieli zaraz butla. Wiec jedna musiała poczekać i się wydzierala. A teraz Natka nie śpi tylko się z tatusiem przytula ;) spala już ale kupa ja obudziła;)

reklama
Ja tylko tymi patyczkami i dajemy rade.czadami ten miodek wyplywa jej wiec wogole jest latwo
Kajtek ma taki jakby zaschnięty miodek. Jakbym miała to porównać do czegoś to jakby do łupieżu🤔
A mam jeszcze inne pytanie. Czy mogę Kajtka wozić w takiej przyczepce na rowerze? Czy to za wcześnie?

Kajtek ma taki jakby zaschnięty miodek. Jakbym miała to porównać do czegoś to jakby do łupieżu🤔
A mam jeszcze inne pytanie. Czy mogę Kajtka wozić w takiej przyczepce na rowerze? Czy to za wcześnie?
takiego małego można ale w hamaku bo przecież jeszcze nie siedzi. Myśmy zaczęli po skończonym roku bo wtedy zaczęło mi się wożenie małego do opiekunki

Załączniki

• IMG_3907.jpg
    IMG_3907.jpg
    273,3 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_3906.jpg
    IMG_3906.jpg
    281,1 KB · Wyświetleń: 48
A na leżąco nie ma takich przyczepek? Fajne to masz
można dokupić specjalne hamaki dla niemowlaków ale nie wiem czy w każdym modelu można zamontować takie coś. Ale ja bym się bała mimo wszystko bo nie ma kontroli co się dzieje z tyłu. Teraz jest coraz łatwiej bo mały do mnie „gada” i komentuje wszystko po drodze. Daszek jest dwuwarstwowy - siatka i folia - jak jest gorąco to oczywiście tylko siatka zamykam. Już nie jedna ulewę przeżyliśmy, mały suchy tylko matka zmoknięta kura.

można dokupić specjalne hamaki dla niemowlaków ale nie wiem czy w każdym modelu można zamontować takie coś. Ale ja bym się bała mimo wszystko bo nie ma kontroli co się dzieje z tyłu. Teraz jest coraz łatwiej bo mały do mnie „gada” i komentuje wszystko po drodze. Daszek jest dwuwarstwowy - siatka i folia - jak jest gorąco to oczywiście tylko siatka zamykam. Już nie jedna ulewę przeżyliśmy, mały suchy tylko matka zmoknięta kura.
Aha, rozumiem wszystko. To w przyszłym roku będziemy jeździć 😊

reklama
No tak mojej to wlasnoe taki miodzio wylazi-w ciele stalym😉
Co do tych przyczepek to ja soe nie orientuje powiem tylko ze jak widzialam jak takie przyczepki to w nich takie starszaki raczej,ktore samodzielnie siedza

Do góry