reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A u mnie przewrót totalny. Mały już nie ma biegunki ale za to zrobil plastelinową kupę i dwa dni się męczył żeby ją zrobić 🤦. To już chyba wolałam sraczkę

reklama
Przecież 57kg to jest mało. Chcesz jeszcze mniej ważyć 😮. Nie będziesz za chuda?
To widzę, że już odzyskalas apetyt 😜. Też tak miałam - po porodzie zmuszałam się do jedzenia a teraz jem już normalnie. Ja tam codziennie jem słodkie do kawki 😜. Właśnie ją piję i zagryzam takim dobrym rogalem z biedronki, z białym makiem czy coś takiego. Jadłaś? Zaj.bisty jest😋
Ja mam 2kg na plusie ale nie chcę już chudnąć. Niby ważę 62kg, więc nie jakoś mało, ale jakas wychudzona jestem 🤔. Może przez to że mam taką szczupłą twarz 🤔. Wydaje mi się ze w ciąży ładniej wyglądałam niż teraz 🤔. Tylko chciałabym dupkę ujedrnic ćwiczeniami bo flaka mam.
Ty zawsze powtarzasz że masz za chuda twarz i zmarszczki ci widać 😅 te rogale o których piszesz z białym makiem to Marcinskie - tradycja poznańska. Zawsze jak jeździliśmy do Bartka to się nimi objadalismy. Julka to nas zawozilapo nie do specjalnej piekarni i były na ciepło. Łukasz kiedyś powiedział że pokażę nam SZTUCZKE 😂😂😂😂 i zjadł 4 na raz!! Jak jak waze więcej niż 54 kg to już nie wyglądam tak piekniw jak zawsze 😂 musze to zrucic bo sobie nie daruje. Chce sukienkiiii nosic i obcisle jeansy !!!!! Noja po porodzie to bylam wrak. Pilam te nutridrinki dla rakowcow 😰🥶 ale teraz mi aptety wrócił. Wczoraj na dzisiaj zrobiłam dewolaje bo Łukasz chciał. Ja w ciąży na koncowce już 5 tygodni nie gotowałam wcale.

A u mnie przewrót totalny. Mały już nie ma biegunki ale za to zrobil plastelinową kupę i dwa dni się męczył żeby ją zrobić 🤦. To już chyba wolałam sraczkę
Hehehe moja jak byla ustana po pachy po 2 razy dziennie to wzdychalam a jak robila bobka przez 4 dni do tego sie meczyla to juz wole te ubranka usrane i wole je zapierac niz zeby ona sie meczyla.Takze zycie leci od 💩 do 💩 🤣🤣

Dziewczyny mam pytanie.Moja 9 miesc.corka strasznie sie napina jakbt ciagle sie denerwowala.tzn.jak sie denerwuje to tak spina raczki i nozki az skacze jak skwarka.I czasami nawet bez powodu tak robi.nie wiem czy to podyktowane tym ze chcialaby j8z czworakowac a nie idzie jej to i ma nerwy.Bo ona do tych nerwowych nalezy-ma byc to co chce i to na juz🥴 wczoraj tak sie zastanawialam z mezeb bonona siedziala i zaczynala tak sie napinac.czy to normalne?

No nie pasuje mi 😂. I ten barek pełen alkoholu 😜. @motylek24 wychodzi na to że jest mądrą ekshibicjonistką i alkoholiczką w jednym 😂
A kiedys sie przyznala ze W PRACY PILA ALKOHOL !!!
Haha. Właśnie mi się przypomniało, kiedyś musiałam napić się wódki z samego rana, bez śniadania, dla dobra sprawy, dziekan kazał 😂😂😂 szkoda,.teraz przez wirusa każdy siedzi u siebie i skończyły się ekscesy 😜

reklama
@DagLer co tam sobie robisz? Napisz coś ciekawego.
U mnie spoko, miałam gości od środy (teściów), możecie sobie wyobrazić 😁 Czekam na pierwszy śwoadomy uśmiech i nic, nadal mina pitbulla, serio ja się jej zwyczajnie boję, dlatego tak mi zależy 🙈
Poza tym przeglądam chusty, bo 30 mam usg bioderek i jak dostanę zielone światło to spróbuje chusty, bo moje dziecko ciągle na mnie wisi, tylko w ramionach się nie drze w dzień, w nocy na szczęście na zasada nie obowiązuje, wrzucam do łóżeczka po karmieniu i sama zasypia.

Do góry