motylek24
Fanka BB :)
Pracuje na uczelni. Nie mam listy obecności, itd. W ostatnich trzech latach opuściłam całkowicie skrzydełka, muszę pilnie ogarnąć swoje lenistwo.I znowu mnie dreczy CO TO ZA PRACA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pracuje na uczelni. Nie mam listy obecności, itd. W ostatnich trzech latach opuściłam całkowicie skrzydełka, muszę pilnie ogarnąć swoje lenistwo.I znowu mnie dreczy CO TO ZA PRACA
Ale chodzi mi o to że to jakaś prywatną uczelnia? Chyba masz dobre stosunki z szefem zazdroszczę mu, też bym się chciała z Tobą na żywo spotykaćPracuje na uczelni. Nie mam listy obecności, itd. W ostatnich trzech latach opuściłam całkowicie skrzydełka, muszę pilnie ogarnąć swoje lenistwo.
Haha. Poczekaj na pewno kiedyś się spotkamy. Przecież mamy to dawno ustalone. Najpierw miały być dzieci, to już mamy, teraz troszkę niech podrosną i robimy zlot. Ja już jestem gotowaAle chodzi mi o to że to jakaś prywatną uczelnia? Chyba masz dobre stosunki z szefem zazdroszczę mu, też bym się chciała z Tobą na żywo spotykać
Ja głównie warzywka i trochę kwiatyA Ty co działasz?
Zaraza ziemniaczana zwykle "atakuje " dopiero latem. duzo zależy jakie będzie pogoda , najgorzej jak jest dużo wilgoci i nie można za dużo podlewać, niesprzyja też sąsiedztwo ziemniaków i ogórków. Ja zwykle kilka razy popryskam ale można zdać się na pogodę i być Eco albo stosować ekologiczne opryskiWeź nie strasz , wysiałam chyba z 8 rodzajów pomidorów. Jeszcze obiecałam znajomej sadzonki, normalnie mam stres że wszystko uschnie Na razie ładnie rosną.
Już poczytałam, oprysk z miedzianu i powinno być ok.Ja głównie warzywka i trochę kwiaty
Zaraza ziemniaczana zwykle "atakuje " dopiero latem. duzo zależy jakie będzie pogoda , najgorzej jak jest dużo wilgoci i nie można za dużo podlewać, niesprzyja też sąsiedztwo ziemniaków i ogórków. Ja zwykle kilka razy popryskam ale można zdać się na pogodę i być Eco albo stosować ekologiczne opryski
A u mbie niw dosc ze waga sprzed ciazy to marzenie to na dodatek cos w moim organizmie mudi byc nie tak-moze tsh ktore siega juz 3.78?Od ponad 2 miesc brak slodyczy a dodatkowo dieta i waga ani ruszJutro bede u lekarza z tym tsh moze to prze to no tragedia@fredka84 !!!!! Waga mi stanęła. Ty już jesteś na czysto jak sprzed ciąży? Mi brakuje 4 kg!!!! Ale w zasadzie jestem niecałe 3 tygodnie po porodzie. W czwartek będzie 3 tygodnie. Ale!!!!! O słodki Jezu jak misie chce znowu słodkiego. Dzisiaj q nocy poszłam sobie po dwie pianki z ptasiego mleczka. Jak mi było miilloooo!!!!! A od rana mysle o wypiekach. Zatanawiamnsienco by tu zrobic w termomisiu bo ostatnią babka była pyszna. Nie chce tak musze siebwziasc za siebie. 57 kg i ani rusz. A może muszę jeszcze dać sobie trochę czasu i spokojnie zjeść kilka slodyczy
No to koniecznie idź do lekarza. Ja już sobie zamowilam takie super białko o smaku waniliowym i będę pić zdrowe koktajle. Z Natural moyo, naprawdę polecam. Zobaczymy jak mi pójdzie ale choćby nie wiem co to muszę jeszcze zrzucić 4 kg najmniej.A u mbie niw dosc ze waga sprzed ciazy to marzenie to na dodatek cos w moim organizmie mudi byc nie tak-moze tsh ktore siega juz 3.78?Od ponad 2 miesc brak slodyczy a dodatkowo dieta i waga ani ruszJutro bede u lekarza z tym tsh moze to prze to no tragedia
Przecież 57kg to jest mało. Chcesz jeszcze mniej ważyć . Nie będziesz za chuda?@fredka84 !!!!! Waga mi stanęła. Ty już jesteś na czysto jak sprzed ciąży? Mi brakuje 4 kg!!!! Ale w zasadzie jestem niecałe 3 tygodnie po porodzie. W czwartek będzie 3 tygodnie. Ale!!!!! O słodki Jezu jak misie chce znowu słodkiego. Dzisiaj q nocy poszłam sobie po dwie pianki z ptasiego mleczka. Jak mi było miilloooo!!!!! A od rana mysle o wypiekach. Zatanawiamnsienco by tu zrobic w termomisiu bo ostatnią babka była pyszna. Nie chce tak musze siebwziasc za siebie. 57 kg i ani rusz. A może muszę jeszcze dać sobie trochę czasu i spokojnie zjeść kilka slodyczy
Ja czułam że ty z tych mądrzejszych jesteśPracuje na uczelni. Nie mam listy obecności, itd. W ostatnich trzech latach opuściłam całkowicie skrzydełka, muszę pilnie ogarnąć swoje lenistwo.