reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale chodzi mi o to że to jakaś prywatną uczelnia? Chyba masz dobre stosunki z szefem 😁 zazdroszczę mu, też bym się chciała z Tobą na żywo spotykać;)
Haha. Poczekaj na pewno kiedyś się spotkamy. Przecież mamy to dawno ustalone. Najpierw miały być dzieci, to już mamy, teraz troszkę niech podrosną i robimy zlot. Ja już jestem gotowa 😂
Pracuje na uczelni państwowej, wielkim molochu 🤪 ukrywam się ale teraz już serio koniec ze mną. Choć obiektywie pisząc dramatu nie mam, ale moje nieobecności bardzo mocno wpływają na efekty moich wypocin w postaci artykułów naukowych.

A Ty co działasz?
Ja głównie warzywka i trochę kwiaty😉
Weź nie strasz , wysiałam chyba z 8 rodzajów pomidorów. Jeszcze obiecałam znajomej sadzonki, normalnie mam stres że wszystko uschnie😂 Na razie ładnie rosną.
Zaraza ziemniaczana zwykle "atakuje " dopiero latem. duzo zależy jakie będzie pogoda , najgorzej jak jest dużo wilgoci i nie można za dużo podlewać, niesprzyja też sąsiedztwo ziemniaków i ogórków. Ja zwykle kilka razy popryskam ale można zdać się na pogodę i być Eco albo stosować ekologiczne opryski😉

Ja głównie warzywka i trochę kwiaty😉

Zaraza ziemniaczana zwykle "atakuje " dopiero latem. duzo zależy jakie będzie pogoda , najgorzej jak jest dużo wilgoci i nie można za dużo podlewać, niesprzyja też sąsiedztwo ziemniaków i ogórków. Ja zwykle kilka razy popryskam ale można zdać się na pogodę i być Eco albo stosować ekologiczne opryski😉
Już poczytałam, oprysk z miedzianu i powinno być ok.

@fredka84 !!!!! Waga mi stanęła. Ty już jesteś na czysto jak sprzed ciąży? Mi brakuje 4 kg!!!! Ale w zasadzie jestem niecałe 3 tygodnie po porodzie. W czwartek będzie 3 tygodnie. Ale!!!!! O słodki Jezu jak misie chce znowu słodkiego. Dzisiaj q nocy poszłam sobie po dwie pianki z ptasiego mleczka. Jak mi było miilloooo!!!!! A od rana mysle o wypiekach. Zatanawiamnsienco by tu zrobic w termomisiu bo ostatnią babka była pyszna. Nie chce tak :( musze siebwziasc za siebie. 57 kg i ani rusz. A może muszę jeszcze dać sobie trochę czasu i spokojnie zjeść kilka slodyczy ;)

@fredka84 !!!!! Waga mi stanęła. Ty już jesteś na czysto jak sprzed ciąży? Mi brakuje 4 kg!!!! Ale w zasadzie jestem niecałe 3 tygodnie po porodzie. W czwartek będzie 3 tygodnie. Ale!!!!! O słodki Jezu jak misie chce znowu słodkiego. Dzisiaj q nocy poszłam sobie po dwie pianki z ptasiego mleczka. Jak mi było miilloooo!!!!! A od rana mysle o wypiekach. Zatanawiamnsienco by tu zrobic w termomisiu bo ostatnią babka była pyszna. Nie chce tak :( musze siebwziasc za siebie. 57 kg i ani rusz. A może muszę jeszcze dać sobie trochę czasu i spokojnie zjeść kilka slodyczy ;)
A u mbie niw dosc ze waga sprzed ciazy to marzenie to na dodatek cos w moim organizmie mudi byc nie tak-moze tsh ktore siega juz 3.78?🤷‍♀️Od ponad 2 miesc brak slodyczy a dodatkowo dieta i waga ani rusz😭😭Jutro bede u lekarza z tym tsh moze to prze to no tragedia

A u mbie niw dosc ze waga sprzed ciazy to marzenie to na dodatek cos w moim organizmie mudi byc nie tak-moze tsh ktore siega juz 3.78?🤷‍♀️Od ponad 2 miesc brak slodyczy a dodatkowo dieta i waga ani rusz😭😭Jutro bede u lekarza z tym tsh moze to prze to no tragedia
No to koniecznie idź do lekarza. Ja już sobie zamowilam takie super białko o smaku waniliowym i będę pić zdrowe koktajle. Z Natural moyo, naprawdę polecam. Zobaczymy jak mi pójdzie ale choćby nie wiem co to muszę jeszcze zrzucić 4 kg najmniej.

Przecież 57kg to jest mało. Chcesz jeszcze mniej ważyć 😮. Nie będziesz za chuda?
To widzę, że już odzyskalas apetyt 😜. Też tak miałam - po porodzie zmuszałam się do jedzenia a teraz jem już normalnie. Ja tam codziennie jem słodkie do kawki 😜. Właśnie ją piję i zagryzam takim dobrym rogalem z biedronki, z białym makiem czy coś takiego. Jadłaś? Zaj.bisty jest😋
Ja mam 2kg na plusie ale nie chcę już chudnąć. Niby ważę 62kg, więc nie jakoś mało, ale jakas wychudzona jestem 🤔. Może przez to że mam taką szczupłą twarz 🤔. Wydaje mi się ze w ciąży ładniej wyglądałam niż teraz 🤔. Tylko chciałabym dupkę ujedrnic ćwiczeniami bo flaka mam.

reklama
Do góry