reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A u mnie przewrót totalny. Mały już nie ma biegunki ale za to zrobil plastelinową kupę i dwa dni się męczył żeby ją zrobić 🤦. To już chyba wolałam sraczkę

reklama
Przecież 57kg to jest mało. Chcesz jeszcze mniej ważyć 😮. Nie będziesz za chuda?
To widzę, że już odzyskalas apetyt 😜. Też tak miałam - po porodzie zmuszałam się do jedzenia a teraz jem już normalnie. Ja tam codziennie jem słodkie do kawki 😜. Właśnie ją piję i zagryzam takim dobrym rogalem z biedronki, z białym makiem czy coś takiego. Jadłaś? Zaj.bisty jest😋
Ja mam 2kg na plusie ale nie chcę już chudnąć. Niby ważę 62kg, więc nie jakoś mało, ale jakas wychudzona jestem 🤔. Może przez to że mam taką szczupłą twarz 🤔. Wydaje mi się ze w ciąży ładniej wyglądałam niż teraz 🤔. Tylko chciałabym dupkę ujedrnic ćwiczeniami bo flaka mam.
Ty zawsze powtarzasz że masz za chuda twarz i zmarszczki ci widać 😅 te rogale o których piszesz z białym makiem to Marcinskie - tradycja poznańska. Zawsze jak jeździliśmy do Bartka to się nimi objadalismy. Julka to nas zawozilapo nie do specjalnej piekarni i były na ciepło. Łukasz kiedyś powiedział że pokażę nam SZTUCZKE 😂😂😂😂 i zjadł 4 na raz!! Jak jak waze więcej niż 54 kg to już nie wyglądam tak piekniw jak zawsze 😂 musze to zrucic bo sobie nie daruje. Chce sukienkiiii nosic i obcisle jeansy !!!!! Noja po porodzie to bylam wrak. Pilam te nutridrinki dla rakowcow 😰🥶 ale teraz mi aptety wrócił. Wczoraj na dzisiaj zrobiłam dewolaje bo Łukasz chciał. Ja w ciąży na koncowce już 5 tygodni nie gotowałam wcale.

A u mnie przewrót totalny. Mały już nie ma biegunki ale za to zrobil plastelinową kupę i dwa dni się męczył żeby ją zrobić 🤦. To już chyba wolałam sraczkę
Hehehe moja jak byla ustana po pachy po 2 razy dziennie to wzdychalam a jak robila bobka przez 4 dni do tego sie meczyla to juz wole te ubranka usrane i wole je zapierac niz zeby ona sie meczyla.Takze zycie leci od 💩 do 💩 🤣🤣

Dziewczyny mam pytanie.Moja 9 miesc.corka strasznie sie napina jakbt ciagle sie denerwowala.tzn.jak sie denerwuje to tak spina raczki i nozki az skacze jak skwarka.I czasami nawet bez powodu tak robi.nie wiem czy to podyktowane tym ze chcialaby j8z czworakowac a nie idzie jej to i ma nerwy.Bo ona do tych nerwowych nalezy-ma byc to co chce i to na juz🥴 wczoraj tak sie zastanawialam z mezeb bonona siedziala i zaczynala tak sie napinac.czy to normalne?

No nie pasuje mi 😂. I ten barek pełen alkoholu 😜. @motylek24 wychodzi na to że jest mądrą ekshibicjonistką i alkoholiczką w jednym 😂
A kiedys sie przyznala ze W PRACY PILA ALKOHOL !!!
Haha. Właśnie mi się przypomniało, kiedyś musiałam napić się wódki z samego rana, bez śniadania, dla dobra sprawy, dziekan kazał 😂😂😂 szkoda,.teraz przez wirusa każdy siedzi u siebie i skończyły się ekscesy 😜

reklama
@DagLer co tam sobie robisz? Napisz coś ciekawego.
U mnie spoko, miałam gości od środy (teściów), możecie sobie wyobrazić 😁 Czekam na pierwszy śwoadomy uśmiech i nic, nadal mina pitbulla, serio ja się jej zwyczajnie boję, dlatego tak mi zależy 🙈
Poza tym przeglądam chusty, bo 30 mam usg bioderek i jak dostanę zielone światło to spróbuje chusty, bo moje dziecko ciągle na mnie wisi, tylko w ramionach się nie drze w dzień, w nocy na szczęście na zasada nie obowiązuje, wrzucam do łóżeczka po karmieniu i sama zasypia.

Do góry