reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂
O to dzisiaj może być grubo🤪 Powtarzaj od rana "mam dobry dzień". Dasz radę.

Dziewczyny na dzisiaj już sama. Boję się. Spaliśmy osobno i Baska po jedzeniu mi z godzin z marudziła. Czy wasze też czasami ulewaja i mają czkawka? Natalke dzisiaj energia roznosi. Ciągle mi się wyrywa do chodzenia. Pani Anetka ma dzisiaj dentysta i nie przyjdzie. Teściowa wyjechała do tej swojej fundacji na caly tydzień A moja mama przeziębiona nie przyjedzie. No i teraz mam 😂😂😂
Łącze się w bólu, ja z dwiema też dzisiaj w domu , starsza z katarem, ja sama też przeziębiona, tylko Nina ma 4 lata to już sama się ogarnie mniej więcej, no to powodzenia ✊

Dzieki dziewczyny za podpowiedzi! Faktycznie w ogolnych sklepach mozna kupic jakies zwykle wieksze bluzki, koszule a tylko spodnice/spodnie ciazowe. Jakos nie pomyslalam 🤷‍♀️

reklama
Dzieki dziewczyny za podpowiedzi! Faktycznie w ogolnych sklepach mozna kupic jakies zwykle wieksze bluzki, koszule a tylko spodnice/spodnie ciazowe. Jakos nie pomyslalam 🤷‍♀️
jak kuz brzuch bedzie wiekszy to ja no lubilam
Miec na sobie rzeczy, ktore go podkreslaly, a ze na codzien nie nosze opinajacych rzeczy to duzo z moich rzeczy sluzylo mi dlosc dlugo, po prostu nie byly luzne tylko dopasowane 😃

Do góry